Kauden kolmas paikalliskamppailu – SC Riverball keskuskentälle

Kuva: Marko Pennanen

JIPPO avaa toisen sarjakierroksen ottelulla paikallisvastustaja SC Riverballia vastaan. Ottelu käynnistyy klo 17 Joensuun keskuskentällä.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti kilpailullisissa otteluissa. Talvella JIPPO oli parempi Joensuu Areenassa maalein 2-0, ja huhtikuussa sarjaottelussa JIPPO voitti maalein 4-1. Riverball on pelannut sarjassa viime vuosia pirteämmin, ja on saalistanut kymmenestä ottelusta yhdeksän pistettä ollen tällä hetkellä – ehkä hieman yllättäen – Joensuun Palloseuran edellä sarjataulukossa. Riverballia ei missään nimessä voi aliarvioida, sen osoitti jo joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen.

JIPPO esitti edellisessä ottelussa Kingsiä vastaan varsinkin ensimmäisellä puoliajalla varsin hyvää pallollista peliä. Toisella jaksolla taso pääsi laskemaan, mutta joukkue palasi kuitenkin voittokantaan muutaman voitottoman ottelun jälkeen. Nyt olisikin tärkeää pystyä jälleen parantamaan pallollistä peliä.

Kaksi ottelua JIPPO:ssa lainalla pelannut Miko Mäkirinne palasi takaisin PEPOon, eikä ole enää joukkueen käytettävissä. Sen sijaan Eetu Koistinen nähdään pitkästä aikaa kotijoukkueen kokoonpanossa. Joukkueeessa on ollut hieman flunssaa, joten lopullinen kokoonpano selviää vasta huomenna.

 

JIPPO – SC Riverball la 23.7. klo 17, Joensuun keskuskenttä.

Ottelupöytäkirja