Jippo on vahvistanut joukkuettaan uudella pelaajalla, kun Imatralta kotoisin oleva laitapelaaja Aleksi Ikonen (24) on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen seuran kanssa. Ikonen on pelannut urallaan kolmen kauden aikana 65 Kakkosen ottelua, joissa hän on viimeistellyt 20 maalia ja antanut 19 maaliin johtanutta syöttöä.
–  Kahden treenin perusteella voin sanoa, että joukkue on todella yhtenäinen ja positiivinen. Hyviä nuoria pelaajia täynnä ja ripaus tarvittavaa kokemusta mukana, kommentoi Ikonen uutta joukkuettaan.
Ikonen pelasi ensimmäisen Kakkosen kautensa vuonna 2015 Joutsenon Kultsussa, mistä hän siirtyi seuraavalle kaudelle AC Kajaaniin. Kauden 2017 Ikonen pelasi tämän päivän vastustajan Lappeenrannan PEPO:n riveissä, missä hän kirjautti itselleen 10 maalia ja 3 maalisyöttöä. Ikonen tuo lisää pallollista osaamista sekä maalintekouhkaa Jipon joukkueeseen. Tällä hetkellä Jipon maalinteko on ollut liikaa Miko Mäkirinteen varassa, joten toivottavasti Ikonen pystyy tuomaan lisää tehoja Jipon hyökkäyspelaamiseen. Ikonen siirtyi viime kauden päätteeksi Saksan Oberliigaan FC International Leipzigin riveihin, mutta pitkäaikainen sairastaminen vei parhaan terän miehen kaudesta. Ikonen ehti pelata Leipzigin riveissä loppukaudesta vain viisi ottelua, joten pelihaluja hänellä riittää.
– Kun sopimusneuvottelut Saksassa kariutuivat, niin sen jälkeen aloin etsiä vaihtoehtoja pelata Suomessa loppukausi. Jippo tarjosi siihen hyvän mahdollisuuden, eikä sitä tarvinnut kauaa miettiä kun päätös paluusta Suomeen oli jo tehty. Uskon että tuon lisää hyökkäysvoimaa joukkueeseen ja sitä kautta pyrin auttamaan joukkuetta sarjataulukossa ylöspäin. Loppukauden aikana odotan itseltäni sitä, että pystyn auttamaan joukkuetta voittamaan jokaisen ottelun. Yksi ottelu kuitenkin kerrallaan ja nyt ensimmäisenä kohdataan viime kauden seurani PEPO, entisiä seuroja vastaan on aina mukava pelata, toteaa Ikonen.
Ikosen peliluvat ovat kunnossa jo tämän päivän ottelussa PEPO:a vastaan, ja hänet tullaankin näkemään heti tositoimissa Jipon avauskokoonpanossa. Tervetuloa Jippoon Aleksi Ikonen!