JIPPOa usean kauden edustanut Antti Åke palaa Jippoon. Kaudella 2016 Kakkosessa pelaavaa Lappeenrantalaista Pepoa edustanut Åke solmi Jipon kanssa 1+1 vuotisen pelaajasopimuksen.
”Lähtökohtaisesti haluan pelata korkeammilla sarjatasoilla Suomessa, mutta Jippo on minulle tärkeä seura joten haluan olla mukana tässä projektissa. Lisäksi tuleva kouluvuoteni ei mahdollista täysipainoista pelaamista muualla kuin Joensuussa.
Saamme varmasti kasaan joukkueen, jolla on realistinen nousutavoite. Sarjataso on kolmonen, mutta toivottavasti tekemisemme tulee olemaan niin treeneissä kuin peleissäkin eri tasoa. Se onkin ainoa mahdollisuus nousun saavuttamiseen.
Henkilökohtaisesti tavoitteenani on pelata urani paras kausi ja saavuttaa nousu Jipon kanssa”. Kertoo Antti Åke ratkaisustaan palata Jippoon.
JIPPO ry:n puheenjohtaja Jorma Karttunen on erittäin tyytyväinen Antti Åken paluusta JIPPO- paitaan.
”Antti on erinomainen esikuva pelaajasta, joka kokonaisvaltaisesti hoitaa harjoitteluun ja pelaamiseen liittyvät asiat.
Antti on luontainen kapteeni, johon koko joukkue voi luottaa.
Antti kertoi minulle, että JIPPO on hänelle kaikkein tärkein seura. Tämä kommentti lämmittää myös puheenjohtajan ja samalla seuran perustajajäsenen mieltä.
Haluamme kehittää Jippoa hyvässä yhteishengessä ja tarvitsemme nuorten pelaajien tueksi kokeneita joukkuepelaajia.
Antti on Polvijärven Palloseuran kasvatti ja on pelannut Jipossa aiemmin useita kausia. Antin juuret ovat syvällä Pohjois-Karjalassa ja ensi kesänä on hienoa nähdä Andyn kovia otteita kentällä JIPPO-paidassa”.
”Todella hienoa, että Andy valitsi Jipon, vaikka useampi seura oli hänen perässään, mukaan lukien edellisen kauden seura Pepo.
Andy tuo nuoren joukkueemme harjoitteluun ja pelaamiseen lisää tarvittavaa johtajuutta ja äijämäisyyttä. Andyn liittyminen joukkueeseen on erittäin mieluisa uutinen koko joukkueelle”. Toteaa Jipon päävalmentaja Jouni Lehtimäki