JIPPO ei onnistunut saalistamaan avauspisteitä vielä kolmannessakaan ottelussaan tällä kaudella. Vastustaja Klubi 04 vei ottelua varsinkin ensimmäisellä puoliajalla, mutta toisella jaksolla peli tasoittui. Klubi onnistui iskemään tarvittavat maalit, eikä JIPPO päässyt tälläkään kertaa tolppaa lähemmäksi onnistumista.
Jo ennen ottelua oli odotettavissa, että taitava kotijoukkue ottaa pallonhallinnan. Ottelun alussa Klubi olikin suvereeni, eikä JIPPO saanut omaa pallollista peliään toimimaan ollenkaan. Klubi kuitenkin tuhlaili omat paikkansa, ja hieman ennen jakson loppua JIPPO:lle siunaantui ottelun paras paikka: Olli-Pekka Saarisen pusku kolahti tolppaan, josta se jäi pyörimään maaliviivalle. Paikalle ensimmäisenä ennättänyt puolustaja siivosi pallon ylärimaan, josta se kimposi takaisin kentälle. Käytännössä saman tilanteen vastahyökkäyksestä Klubi iski ottelun avausmaalin, kun Ilmari Ylönen pääsi laukomaan vapaasti Klubin johtomaalin. Samoissa lukemissa siirryttiin myös puoliajalle.
Kuten toistaiseksi kaikissa kauden sarjaotteluissa, myös tässä JIPPO esitti parasta peliään toisen jakson alussa. Klubi ei päässyt vyöryttämään hyökkäyksiään samalla tavalla kohti JIPPO-maalia, vaan menettivät palloja paineen alla. Varsinaisesti vaarallisille maalipaikoille JIPPO ei kuitenkaan päässyt, vaan Klubin puolustus hoiti tilanteet varmasti.
Toista jaksoa oli pelattu vartin verran, kun Klubi iski toistamiseen. Upeasti pelatun vastahyökkäyksen päätteeksi Klubi pääsi kolmella yhtä vastaan -hyökkäykseen, jonka päätteeksi Karim Zine laukoi pallon varmasti maaliin. JIPPO pääsi vielä pelaamaan viimeiset 20 minuuttia ylivoimalla Sebastian Dolivon otettua toisen keltaisen korttinsa, mutta edelleenkin maalitilanteille pääseminen oli tuskan takana. Niinpä Klubi 04 vei ottelusta lopulta melko helposti täydet kolme pistettä lukemin 2-0.
Seuraavan kerran JIPPO pelaa ensi sunnuntaina kotona, jolloin vastassa on FC Myllypuro. Ottelu alkaa klo 15.

Klubi 04 – JIPPO 2-0 (1-0)
42′ 1-0 Ilmari Ylönen
60′ 2-0 Karim Zine
JIPPO: Cristian Pandelescu; Teemu Hallikainen, Aapi Helvelahti, Antti Åke, Roope Keskitalo; Miika Vainikainen (75. Risto Kahelin), Segun Ikudehinbu; Aapo Makkonen, Jakeem Johnson, Olli-Pekka Saarinen (66. Vili Kaasinen); Rony Huhtala