fbpx

Joensuulaiselle jalkapalloväelle tuttu nimi Aleksi Nissinen, 21, palaa JIPPO:on yhden välivuoden jälkeen. Laitahyökkääjänä ja hyökkääjänä parhaiten viihtyvä Nissinen vietti viime kauden kolmosessa LehPan riveissä tehden kahteentoista otteluun viisi maalia.

”Hyvä maku jäi viime kaudesta LehPassa. Nautin paljon siellä pelaamisesta ja se toi uutta intoa ja motivaatiota jatkoa ajatellen. Voidaan sanoa, että kausi oli omalta osaltani hyvinkin onnistunut.” kommentoi Allu viime kautta.

Miesten Kakkonen ei ole lainkaan vieras sarja Nissiselle. Kausien 2018-2020 aikana Allu pelasi Kakkosta JIPPO:n paidassa yhteensä 50:ssä ottelussa, joista saldona oli 11 täysosumaa. Kaudella 2019 Nissinen oli myös JIPPO:n paras maalintekijä eteläisessä A-lohkossa yhdeksällä maalillaan. Näiden lisäksi tuona kautena Kakkosen Cupissa maaleja syntyi neljään otteluun kaksi kappaletta.

”Hyvillä mielin takaisin JIPPO:on. Treeneissä on ollut hyvä tekemisen meininki ja uudesta valmennuksestakin on jäänyt erittäin positiivinen kuva.”

Koko uransa ajan kasvattajaseuraansa JIPPO:a ja LehPaa edustanut Nissinen pelasi ensimmäiset miesten ottelunsa JIPPO-paidassa jo kaudella 2016 seuran ollessa tuolloin vielä Kolmosessa. Maalimäärät ovat kasvaneet tasaisesti vastuun lisääntyessä.

”Ensi kaudesta on todella hyvät ja odottavaiset fiilikset. Innolla odotan, että pääsen pelaamaan taas JIPPO-paidassa. Tavoitteenani on pelata hyvä ja ehjä kausi, sekä päästä myös tehojen makuun.”

Lisää pelaajasopimuksia luvassa ensi vuoden puolella! Niitä odotellessa kannattaa käydä poistamassa kausikortti verkkokaupastamme, mikäli se on vielä tekemättä!

Sopimustilanne 2022

Päävalmentaja: Sami Okkonen
Maalivahtivalmentaja: Jarkko Ojaniemi

Pelaajat (9): Remu Koikkalainen (mv), Topi Kela, Jens Harju, Niko Niemeläinen, Santeri Saarenkunnas, Niklas Sottinen, Aleksi Nissinen, Miro Turunen, Aake Yletyinen

Kuva: Mikko Kalavainen