Jippo pelasi eilen lauantaina kauden kymmenennen ottelunsa vieraissa FC Viikinkejä vastaan. Ottelu pelattiin Vuosaaressa Heteniityn täydellisessä kunnossa olevalla nurmikentällä. Ottelu päättyi kotijoukkue Viikinkien voittoon lukemin 3-2 (2-0), Jipon maalit tekivät Miko Mäkirinne ja Aapi Helvelahti. Kotijoukkueelta osuivat Pierre Nlate, Nemanja Biga ja Jesse Mutikainen. Ottelussa oli 121 katsojaa.
Ottelun ensimmäinen jakso oli tasaista vääntöä. Jippo hallitsi palloa, mutta Viikingit iski vaarallisesti vastaan. Kotijoukkue sai otteluun hyvän startin, sillä viiden minuutin kohdalla pallo kimposi Pierre Nlaten päästä Jipon maaliin. Jipon parhaat paikat siunautuivat Miko Mäkirinteelle, joka pääsi kertaalleen hyvän kääntymisen jälkeen nokikkain maalivahti Denys Pervovin kanssa, sekä kertaalleen puskemaan takatolpalta. Ensimmäinen päätyi Pervovin tojuntaan, ja jälkimmäisessä pusku meni yli. Viikkarit kaatoivat kylmää vettä Jipon niskaan juuri ennen taukovihellystä: Sauli Kettusen epäonnistunut tiputus maalivahti Jirko Sorsalle päätyi Nemanja Bigan jalkaan, joka kiersi Sorsan ja laittoi pallon maaliin.
Puoliajan jälkeen Jippo jatkoi pallollista hallintaa luoden koko ajan painetta vastustajan päätyyn. Maalipaikkoja on vaikea listata, sillä Jippo pääsi laukomaan useita kertoja boksin rajan tuntumasta. Kaikkia laukauksia leimasi kuitenkin huono laatu, sillä ne päätyivät poikkeuksetta ohi. Näistä mainittakoon parhaina taaskin Mäkirinteen pusku ja laukaus hyviltä pakoilta. Jipon tehoton pallonhallinta päättyi kuinka ollakaan – Viikinkien 3-0 -maaliin. Jere Kähkönen rikkoi rangaistuspotkun arvoisesti ja Jesse Mutikainen sijoitti pallon maaliin. Tämän jälkeen Jippo pääsi vielä muutamaksi minuutiksi taistelemaan yhdestä pisteestä, sillä Mäkirinteen laukaus ja Helvelahden pusku toivat Jipon maalin päähän. Ottelun päättyi pian Helvelahden maalin jälkeen kotijoukkueen voittoon.
Kokonaisuutena pelissä oli paljon samaa kuin MiPK-vierasottelussa. Jippo piti paljon palloa ja loi hyökkäyksiä, mutta emme pystyneet murtautumaan ja viimeistelemään. Eilen myös annettiin vastustajalle kolme lahjamaalia, joiden jälkeen matka pisteisiin oli vain liian pitkä. Jippo on nyt pelannut kymmenen ottelua, joista saaliina on 14 pistettä. Sijoitus on viides, matkaa kärkeen on kuusi pistettä ja viivan alle kaksi pistettä. Nyt juhannuksen viettoon!

Avaus:

Vaihdot:
79´ Teemu Hallikainen -> Abdirahman Moalin
83´ Jere Kähkönen -> Markus Swahne