Terveisiä Ylivieskasta,
Jipon B1 pelasi viikon kolmannen sarjapelinsä Ylivieskassa YPA vastaan. Pojat hoitivat homman kotiin ja viikon kolmas voitto sekä sarjapisteet tuotiin Joensuuhun tuloksella YPA-JIPPO B 1-2.
Peli oli myös kevään ensimmäinen peli luonnonnurmella. Kotijoukkue pelasi taistellen, omalla tavallaan vaikeasti poikien kannalta. Heti tuli selväksi miten palloa toimitettiin JIPON maalille. Korkealla, pitkällä keskityksellä, mutta JIPON puolustuslinja kerta toisensa jälkeen hoiti tilanteet mallikkaasti. Peli oli tasainen, mutta pallollinen hallinta oli JIPON. Maalia saatiin odottaa 35min. Jere Kähkönen pääsi läpi Joona Hiltusen syötöstä. Jeren tarkka takakulma laukaus upposi YPA:n maalivahdin selän taakse. Tauolle mentiin JIPON 0-1 johdossa.
Toinen puoliaika jatkui tasaisesti. YPA heitti palloa JIPON maalille ja pojat purki tilanteet ja tekivät niistä vastahyökkäyksiä. Sitten hyvästä prässistä vaihdosta tullut Abdirahman Abdalle sai pallon keskialueella, josta nopea pystysyöttö Jere Hiltuselle. Hyvä sijoitus maaliin ja JIPOLLE 0-2, 55min.
YPA jatkoi samaan malliin ja pienen hässäkkän jälkeen 25m maalista vasemman laidan tuntumasta tuli vapari. Hyvä pusku erikoistilanteesta ja peli 1-2, 60min. Vääntö jatkui pelin loppuun asti, mutta pojat hoitivat lopun hienosti. Viikossa hyvä saldo: JIPPO B:lle tärkeät 9 pistettä. Omaa peliä pitää tästä vielä kehittää ja parantaa. Seuraava peli on su 24.5. Jyväskylässä JJK vastaan.