Jippo toteuttaa ensimmäistä kertaa suoran nettilähetyksen lauantain Kolmosen huippujännittävästä kärkiottelusta FC Vaajakoskea vastaan. Alunperin livelähetystä lähdettiin toteuttamaan seuran kyselytutkimuksen perusteella, jossa seuraajat toivoivat parempaa mahdollisuutta seurata Jipon vierasotteluita. Nyt nettilähetykseen tarvittava laitteisto on kasassa ja livelähetysten toteuttamista on harjoiteltu sen verran, että sitä voidaan lähteä toteuttamaan julkisesti.
– Nettilähetyksen toimivuutta on nyt testattu muutamia kertoja ja tulokset ovat olleet sen verran hyviä, että haluttiin lähteä kokeilemaan lähetyksen tekoa yleisölle juuri tähän kärkiotteluun. Koska lähetys toteutetaan nyt ensimmäistä kertaa ns. isolle yleisölle ja vielä uudessa paikassa Vaajakoskella, lähetyksen toimivuutta ei voida taata. Kuvausryhmä tekee kuitenkin kaikkensa, jotta kärkimatsi saadaan näkymään mahdollisimman hyvin, toteaa livelähetyksen toteuttamisessa vahvasti mukana ollut Jipon joukkueenjohtaja Rauno Vainikainen.
Ottelulinkki tullaan jakamaan Jipon kotisivuilla ja Facebookissa huomenna ennen ottelun alkua. Itse ottelulähetys alkaa noin 15 minuuttia ennen pelin alkua. Ottelulähetykseen pääset myös suoraan tämän linkin kautta.
 
FCV – JIPPO lauantaina 26.8 klo 15.00, Vaajakosken urheilupuisto.