Tervehdys,
JIPON B1 pojat kävi hakemassa La 13.6. kaikki 3 sarjapistettä Kokkolasta GBK:lta tuloksella 0-1(0-0). Pisteet tuli hyvällä taistelulla.
Ensimmäisellä puoliajalla pojat olivat “kuskin paikalla”. Pelin hallinta ja maalitilanteet oli selvästi JIPOLLA, mutta ihan se viimeinen terävyys maalipaikoissa puuttui. Palloa pidettiin hyvin omalla joukkueella, mutta kotijoukkueen puolustaessa kahdeksalla miehellä oman kuudentoista rajan tuntumassa, niin siten pojilta jäi maali tekemättä. Myös GBK:n harvat hyökkäykset JIPON puolustus hoiti tyylikkäästi. Tosin ensimmäisen puoliajan lopussa kotijoukkue sai vaparin laidasta. Keskitys ja siitä johtaneen potkun torjui hienosti alanurkasta JIPON mv Johannes Närhi. Näin tauolle mentiin 0-0 tilanteessa.
Toiselle puoliskolle GBK tuli terävästi ja peli tasaantui. Peliä pelattiin enemmän nyt keskialueella, joka pallosta taistellen. Sitten JIPPO sai kulman vasemmalta 62min. Joona Hiltusen hyvästä kierteisestä keskityksestä Arttu Lajunen “latoi” pallon maaliin ja 0-1 JIPOLLE. Peli jatkui tämän jälkeen tasaisena, mutta pojat hoitivat loppupelin hyvin taistellen. Lopputulos 0-1 JIPOLLE. Hyvä pojat!
Tärkeät vieraspelipisteet kotimatkalle. Nyt kahden viikon harjoitusjakso ja siihen vielä väliin juhannusvapaa ennen seuraavaa taistoa.
Su 28.6. JIPPO B1 – ViFK (Vaasa) Mehtimäen tn.