Aamulla suunnattiin bussin keula kohti Valkeakoskea. Bussissamme oli pelaajia tällä kertaa 12 kpl eli pienellä ryhmällä mentiin tänäänkin.
Peli ehti vanhentua vain 5 minuuttia, kun pallo oli jo JIPPOn maalissa. Peli jatkui Haka/HJS:n hallitessa palloa ja pelitapahtumia. Seuraavan kerran pallo oli maalissa kellon näyttäessä 21 min. Siitä kolme minuuttia eteenpäin ja pallo oli jälleen JIPPOn maalissa. Hieno laukaus vaparista takatolpan kautta sisään ja peli oli käytännössä paketissa. Vielä ensimmäisellä jaksolla nähtiin myös pelin viimeiseksi jäänyt maali. Kuin toisinto ensimmäisestä maalista, paha merkkausvirhe kulmatilanteessa ja näin Haka/HJS:n pelaajalla oli helppo työ viimeistellä maali. Peli oli ensimmäisen jakson jälkeen siis 4 – 0.
Toinen puoliaika olikin sitten enemmän tai vähemmän pelailua.  Aktiivisesti koko pelin pelannut Rony Huhtala haastoi useita kertoja vastustajan puolustuslinjaa, mutta jäi lopulta aika yksinäiseksi hyökkäyspäässä. Pelin loppulukemat olivat 4 – 0 ja pistetili jäi vieläkin avaamatta. Seuraavan kerran pelataan ensi sunnuntaina Jyväskylässä jos/kun siellä saadaan uusi paineilmahalli pystyyn. Joukkueemme terveystilanne on tällä hetkellä todella heikko. Kuume/yskä kaataa pelaajia edelleen hurjalla tahdilla. Viikko on kuitenkin pitkä aika ja toiveissa olisi, että sairastupa alkaisi vähitellen tyhjentyä!
JIPPO: Paavo Jarva, Joona Pussinen, Simo Kahelin, Aapo Huittinen, Tuomo Tolonen, Markus Swahne, Abdirahman Abdalle, Vili Kaasinen, Kristian Levy (Nuutti Tykkyläinen 64 min), Markus Kuivalainen, Rony Huhtala