Jippo Joensuu ja Honkalampi-säätiö ovat sopineet kaksi (2) vuotisesta pääyhteistyökumppanuudesta.

Honkalampi -konseni on palveluorganisaatio, joka tuottaa ja kehittää sosiaalisia, terapeuttisia ja ihmisten hyvinvointia tukevia palveluita. Honkalampi-Säätiön monipuolisen toiminnan palveluita ovat kehitysvammaisten aikuisten asumispalvelut, Kaski-työvalmennus, Spesio-avustajapalvelut, Fondo-terapia ja kuntoutuspalvelut, Evantia-kommunikointipalvelut, päihdekuntoutusta tarjoava Kostamokoti, Juhta Plus -peräkärrit ja trailerit, Ehta-henkilöstöpalvelut ja Lounaskahvila Salpakankaan Helmi.

”Oli mahtavaa huomata, että pystymme yhdessä JIPPO Joensuun kanssa toteuttamaan asioita, jotka menevät normaalia sponsorointiyhteistyöstä vielä paljon syvemmälle. Huomasimme myös heti, että tämä on sellaista toimintaa, joka sopii arvoihimme ja jossa haluamme olla mukana”, Honkalampi Palveluiden toimitusjohtaja Petri Pehkonen kertoo.

Honkalampi-Säätiö ja sen eri palvelut tulee näkymään tulevalla kaudella monin eri tavoin JIPPOn mukana, muun muassa katujunassa, Tekoja-kampanjassa, erityisjalkapallojoukkue JIPPO Vutiksen matkassa sekä edustusjoukkueen kotiotteluissa, joissa valitaan muun muassa joka pelin jälkeen kotijoukkueen työteliäin Juhta-pelaaja. Lisäksi Honkalampi-Säätiön eri toimintayksiköt pääsevät vuorollaan JIPPOn kotiotteluihin.

”Löysimme nopeasti JIPPO Joensuun kanssa sellaisia yhteistyömuotoja, joissa pystymme tuomaan esille parhaiten toimintaamme. Esimerkiksi heidän aiemmin lanseeraamansa Tekoja-kampanja kiinnitti huomiomme ja lähdimme yhdessä suunnittelemaan siihen yhteistä toiminnallisuutta, josta sitten tulikin hyvin mielenkiintoinen.”, Petri sanoo.

JIPPOn puolelta ollaan erittäin tyytyväisiä uudesta pääyhteistyökumppanuudesta, jossa molempien osapuolten arvot osuvat hyvin yhteen.

– Loistavaa saada Honkalampi-Säätiön kaltainen toimija mukaan meidän pääyhteistyökumppaniksi. Honkalampi-Säätiön toiminta on monipuolista ja yhteiskunnallisesti tärkeää ja näenkin heidän toiminnan arvoissa paljon yhtäläisyyksiä JIPPOn toimintaan. Yhteistyöneuvotteluissa löysimme nopeasti yhteisen sävelen ja keksimme yhdessä hienoja yksityiskohtia, joita en meinaa malttaa olla paljastamatta, mutta jätetään vielä kuitenkin yllätykseksi tulevaisuuteen! Uskon että tämä tulee olemaan molemmin puolin lisäarvoa tuova yhteistyö, JIPPOn toiminnanjohtaja ja Honkalampi-Säätiön tämän kauden kummipelaaja Timo Tahvanainen toteaa tyytyväisenä.

Lue lisää Honkalampi-Säätiöstä ja sen palveluista: www.honkalampi.fi