JIPPO on kirjoittanut jatkosopimuksen georgialaisen hyökkääjän Irakli Sirbiladzen (36) kanssa. Sirbiladze tuli Jippoon viime kaudelle 2018, mutta kaksi loukkaantumista pilasivat lopulta maalitykin kauden. Veikkausliigan maalikuninkuuden FC Interissä ja Ykkösen maalikuninkuuden Kokkolan Pallo-Veikoissa voittanut Sirbi on kuntoutumassa viime kaudella tulleesta vammastaan, mutta muutaman kuukauden päästä miehen pitäisi olla kunnossa.

– Olen onnellinen saadessani kirjoittaa jatkosopimuksen Jippoon, vaikka viime kauteni meni piloille loukkaantumisen vuoksi. Halusin jäädä Jippoon myös tulevalle vuodelle, koska tykkään olla Joensuussa ja Jipossa. Minulla on täällä kaikki hyvin ja joukkue on ollut minua kohtaan hyvä. Meillä on joukkueessa ja myös seurassa hienoja ihmisiä, ja haluankin kiittää heitä kaikkia. Viime kaudesta haluan sanoa erityiskiitoksen päävalmentaja Jouni Lehtimäelle.

Sirbi on Kakkosen tasolle äärimmäisen kova pelimies, mutta viime kaudelle Jippo ja joensuulainen futiskansa ei päässyt vielä nauttimaan 193cm pitkän georgialaisen otteista. Terveenä pelaaminen on yksi miehen isoimmista toiveista tulevalle kaudelle.

– Viime kuukausina olen kuntouttanut edelleen itseäni kohti pelikuntoa, mutta kuntoutus on vielä kesken. Muutaman kuukauden jälkeen minun pitäisi olla täydessä pelikunnossa, toivon saavani pelata tulevalla kaudella terveen ja ehjän kauden. Minun mielestä meidän tulee tavoitella sarjan voittoa ja nousua Ykköseen, se motivoi minua voittamaan otteluita. Henkilökohtaisesti haluan tietenkin antaa ison panoksen maalien muodossa joukkueen tavoitteiden saavuttamiseen. Odotan näkeväni uuden mielenkiintoisen valmentajamme Jussi Leppälahden harjoituskentällä, sekä myös muutamat uudet pelaajat. Meillä on hyvä kannattajaryhmä, jalkapallo ilman yleisöä ja kannattajia ei ole mitään. Kiitos teille, tulkaa myös ensi kesänä katsomaan meidän otteluitamme.

Leppälahti kommentoi Sirbiladzen sopimusta seuraavasti.

– Todella kunnioitettavan ja upean uran maaotteluineen ja Veikkausliiga-otteluineen tehnyt pelaaja jatkaa Jipossa, joten onhan tästä oltava tyytyväinen sekä seuran että joukkueen puolesta. Sirbin viime kausi meni piloille ison loukkaantumisen takia, mutta hän uhkuu haluja kuntoutua ja pelata Jipolle, mikä on tärkeää. Sirbistä tulee tärkeä osa meidän hienoa kollektiiviamme!

SIRBI, TERVETULOA MYÖS TULEVALLE KAUDELLE! Sirbiladzen sopimuksen myötä Jipolla on kasassa yhteensä 21 sopimusta tulevalle kaudelle 2019.

Jippo on purkanut kahden sopimusmaalivahdin Oskari Ikosen ja Akseli Eklundin tulevaa kautta koskevat sopimukset yhteisymmärryksessä pelaajien kanssa. Jippo neuvottelee tällä hetkellä viiden pelaajan kanssa, lisää sopimuksia on luvassa viimeistään tammikuun alun aikana. Joukkue harjoittelee vielä tänään torstaina, jonka jälkeen joukkue jää tauolle ja palaa harjoituskentälle loppiaisena. Ensimmäiset harjoitukset vedetään vielä Joensuu Areenalle, mutta mitä todennäköisimmin jo ensimmäisen harjoitusviikon aikana päästään uuteen ja upeaan Rantakylän Jalkapallohalliin. Jipon ensimmäinen harjoitusottelu tullaan pelaamaan uudessa hallissa jo vuoden ensimmäisen harjoitusviikon päätteeksi sunnuntaina 13. tammikuuta, olettaen että halli on täysin valmis siihen mennessä.

————————–

Joukkue alkaa muodostumaan, olethan mukana? Osta kausikorttisi TÄÄLTÄ.