Jippo pelasi tänään lauantaina kauden toisen harjoitusottelunsa Iisalmen jalkapallohallissa, jossa vastaan asettui Kakkosen C-lohkossa pelaava paikallinen PK-37. Ottelu päättyi tasaisen väännön jälkeen kotijoukkueen 2-1 (0-0) -voittoon. Jipon maalin laukoi rangaistuspotkusta Miko Mäkirinne.
Ottelu alkoi molempien joukkueiden keskittyessä kaksinkamppailuihin ja kakkospallojen hakemiseen, joissa PK oli aluksi hieman niskan päällä. Alunperinkin oli tiedossa kentän pienen koon (87mx45m) tuottavan ongelmia normaalin pallollisen pelin toteuttamiseen, joten kaksinkamppailujen tärkeys oli tiedossa. Mitä pidemmälle jakso eteni, niin sitä paremmin Jippo pääsi peliin mukaan. Käytännössä aina kun Jippo uskalsi pelata rohkeasti maata pitkin, niin joukkue pääsi etenemään hyvin viimeiselle kolmannekselle saakka. Maalipaikoiksi nämä hyökkäykset eivät kuitenkaan kovin usein edenneet, vaikkakin kotijoukkueen maalivahti Ville Kosonen saatiinkin muutaman laukauksen myötä torjuntatöihin. PK loi painetta Jipon maalille monia kertoja sivurajaheittojen kautta, jotka olivat oikeastaan parhaita mahdollisia erikoistilanteita kentän kapeudesta johtuen. Näistä tilanteista kuitenkin selvittiin etenkin lähes jokaisen pääpallon omassa boksissa voittaneen Irakli Sirbiladzen jämäkän olemuksen avulla.
Toiselle jaksolle lähdettiin maalittomasta tasatilanteesta, mutta heti jakson alusta lähtien Jippo otti lievää otetta kenttätapahtumista. Kulmapotkun jälkitilanteessa PK:n kovaluinen toppari joutui rikkomaan Jipon hyökkääjä Zakaria Abahassinea rangaistuspotkun arvoisesti noin 55 minuutin kohdalla. Miko Mäkirinne laukoi pallon varmasti maalin oikeaan alakulmaan. Tämän jälkeen Jippo pelasi suhteellisen hyvää peliä, mutta ei saanut lisättyä johtoaan. Kotijoukkue käytti Jipon tehottomuuden hyväksi, ja punnersi ottelussa tasoihin ajassa 62 minuuttia. Maalissa Jipon puolustuspään pelaajia vietiin pahemman kerran, eikä Jirko Sorsan torjumassa paluupallossakaan oltu hereillä. Tämän jälkeen PK pääsi ottelussa nopeasti johtoasemaan, kun maalivahti Kososen avaama pitkä pallo leijaili ohi hieman tilanteessa uinuneen Jipon alakerran. PK:n hyökkääjä nosti hyvän ensimmäisen kosketuksensa jälkeen pallon yli vastaantulleen Sorsan vain muutama minuutti edellisestä. Jippo vaihtoi toisen jakson aikana kentälle tuoreita jalkoja, joista mainittakoon etenkin Jere Kähkösen vahva sisääntulo oikeaan laitaan. Maaleja ei enää ottelussa kuitenkaan nähty, joten kotimatkalle Iisalmesta jouduttiin tälle kertaa tyhjin käsin.
Ottelu ei tarjonnut hallin pienen koon vuoksi hienouksia, mutta ajoittain pallollinen peli oli lupauksia herättelevää. PK hallitsi oman kenttänsä niksit tänään Jippoa etevämmin, joten tällä kertaa näin. Jipon harjoitusottelut jatkuvat viikon päästä lauantaina vieraissa Kajaanin Hakaa vastaan. Ennen sitä kuitenkin palaudutaan tästä ottelusta ja treenataan tuleva viikko normaalin rytmin mukaan.
Avaus: Sorsa; T. Kettunen, Naakka, Åke; Hallikainen (70´ Appiah), S. Kettunen (85´ Tainio), Vainikainen (75´ Moalin), Tainio (65´ Kähkönen); Mäkirinne; Sirbiladze, Abahassine (70´ Nissinen). Vaihdossa: Jarva