fbpx

Pistetili jäi vieläkin avaamatta Ilveksen oltua Tampereen Pirkkahallissa parempi lukemin 4-0.
Pelin alku noudatteli edellisen Haka/HJS -pelin kaavaa. Peli ehti vanhentua vain 5 min, kun pallo oli jo ensimmäisen kerran JIPPOn maalissa. Tarkka laukaus alanurkkaan 20 metristä vei Ilveksen 1 – 0 johtoon. Seuraavan kerran pallo löysi tiensä verkkoon 15 minuuttia myöhemmin. Siitä kului 20 minuuttia ja peli oli jo 3 – 0.  Tästä ei enää toivuttu. Ilves hallitsi ottelun tapahtumia oikeastaan koko pelin ajan.
Toiselle puoliajalle vaihdettiin pelaajia keskikentälle siinä toivossa, että saataisiin avattua peliä paremmin. Kavennus olikin lähellä kun Miika Vainikainen täräytti pallon ylärimaan vapaapotkusta. Loppulukemat olivat siis 4 – 0 ja pistetili jäi vielä tällä kertaa avaamatta.
Kaiken kaikkiaan joukkueen esitys oli todella vaisu. Tällä hetkellä peleissä näkyy rajusti se, että ei saada harjoitella joukkueena yhtään kertaa viikon aikana. Käytännössä joukkue on kasassa vain peleissä. Seura on tehnyt linjaukset, jotka eivät tällä hetkellä tue millään tavalla näitä A-junioreiden SM-karsintoja. No, pelit jatkuu ja kevät etenee!