Tämän hetken (4.6.) saatavilla olevien tietojen mukaan JIPPOn kotiottelutapahtumissa joudutaan pelaamaan poikkeusolosuhteista johtuen rajoitetuilla katsojamäärillä. Selvitystyömme perusteella ihmismäärä saa olla ottelutapahtumissa Mehtimäen tiiviillä kenttäalueella yhteensä 500 ihmistä, johon lasketaan mukaan myös pelaajat, joukkueiden taustat, ottelutapahtumahenkilökunta ja muu tapahtuma-alueelle sisään tuleva väki. Tämä tarkoittaa sitä, että ottelutapahtumaan otetaan yleisöä yhteensä noin 420 katsojaa. JIPPO on myynyt tänä vuonna ennätysmäärän kausikortteja (366kpl, tilanne 4.6.2020), joten on selvää, että joissain kotiottelutapahtumissa emme pysty ottamaan kaikkia halukkaita sisään. Tämä aiheuttaa erikoisjärjestelyitä kausikorttilaisille, vapaalippulaisille ja yksittäisten ottelulippujen myyntiin.

Alla selostettu lyhyesti, miten toimitaan poikkeusolojen aikana:

Kausikorttilaiset
• Kaikkien kausikorttilaisten (yksityiset kausikortit, yrityskausikorttilaiset) pitää varata paikka otteluun 2 päivää ennen ottelutapahtuman alkua (esim. Jos kotiottelu lauantaina, varaukset torstaihin klo 24 mennessä). Paikan varaaminen tapahtuu JIPPOn Holvi-verkkokaupan kautta (”kausikorttilaiset JIPPO – *vastustajan nimi* xx.xx.2020”-tuote).
• Sisäänpääsy otteluun: Kun olette ilmoittuneiden Holvissa otteluun osallistujaksi, ottelutapahtuman sisäänpääsyssä (kausikorttilaiset kyltin luona) kerrotte varauksessa antamanne nimen ja näytätte kausikorttianne, niin pääsette tapahtumaan sisään.
• Ilman ennakkovarausta ei ole mahdollista käyttää kausikorttia sisäänpääsyyn!

Ennakkoliput
• Lippuja yksittäisiin otteluihin myydään ennakkoon Holvin-verkkokaupan kautta!
• Suosittelemme ostamaan lipun ennakkoon turhien jonojen välttämiseksi ja varmistaaksesi paikan ottelutapahtumassa!
• Ennakkoliput tulevat myyntiin kotiottelupäivää edeltävänä päivänä, kun tiedetään kausikorttilaisten käyttämä kiintiö ottelussa.
• Ennakkolippujen myynti loppuu 3 tuntia ennen ottelun alkua.
• Sisäänpääsy otteluun ennakkolipulla: Ennakkolipun ostajana kerrot portilla (ennakkoliput kyltin luona) varauksessa antamasi nimen ja näytät sisääntuloportilla kännykästä ostamasi lipun kuitin, jonka olet saanut sähköpostiisi ostoksen yhteydessä.

Lipunmyynti portilta ja vapaaliput ottelutapahtumassa:
• Ottelutapahtuman lipunmyyntipisteelle tulee tarjolle loput pääsyliput, jos niitä jää jäljellä.
•Kaikki yritys- ja muut vapaaliput, tuomarikortit, Veikkauksen ottelutarkkailijakortti, Palloliiton kortit yms normaalisti suoraan sisääntulon oikeuttavat fyysiset liput ja kortit tulee vaihtaa ottelukohtaiseen lippuun lipunmyyntipisteellä.
• Yli 75-vuotiaille ja alle 7-vuotiaille sekä JIPPO-junioreiden ja Hertan pelaajille sisäänpääsy toistaiseksi vain ostamalla kausikortti, ennakkolippu tai lippu portilta.
• Lipunmyyntiä jatketaan niin pitkään, kunnes tapahtuma on täysi, emmekä voi ottaa enää ihmisiä sisään!

Sarjakauden aloittava JBK-ottelu lauantaina 13.6. klo 17

Sarjakauden aloittavaan JBK-ottelu pelataan lauantaina 13.6. klo 17. Kausikorttilaisten pitää varata Holvista paikkansa otteluun torstaina 11.6. klo 24 menneessä. Rekisteröidyille kausikorttilaisille sekä kausikortteja ja vapaalippuja ottaneille yrityksille tullaan lähettämään infoa lipunmyyntikäytännöistä annettuun yhteyshenkilön sähköpostiin tulevan viikon alkupuolella. Ennakkoliput otteluun tulevat myyntiin Holviin perjantaina 12.6.2020 klo 10.

FC Inter Suomen Cupin ottelu keskiviikkona 17.6. klo 18

Paljon kiinnostusta herättänyt FC Inter Suomen Cupin ottelun (ke 17.6.) lipunmyynti avataan tiistaina 16.6.2020 aamulla klo 10, sen jälkeen, kun tiedetään kausikorttilaisten kiintiö ottelussa. Huomioitavaa on myös, että ennen poikkeusolojen alkamista FC Inter-peliin ehdittiin myydä jo reilut 50 lippua ennakkoon. Nämä ennakkoliput käyvät tässä ottelussa, mutta heidän pitää ilmoittaa osallistumisensa 2pv ennakkoon (maanantaihin 15.6. klo 24 mennessä) sähköpostilla timo.tahvanainen@jippo.fi. Heihin ollaan yhteydessä asiasta sähköpostitse tulevalla viikolla.

Joudumme seurana tekemään kompromisseja ottelutapahtuman lipunmyynnin osalta, jotka ei ole välttämättä kaikille mieluisia, mutta toivomme kaikilta ymmärrystä vallitsevassa tilanteessa!

JIPPON KOTIOTTELUTAPAHTUMIEN TOIMINTA-OHJEET YLEISÖLLE

1. Ottelutapahtumaan saa tulla sisään vain terveenä. Jos tunnet itsesi sairaaksi, älä tule tapahtumaan!

2. Ottelutapahtumaan suoraan vain ennakkoon ostetulla lipulla tai kausikorttilaisten ennakkoon varatulla paikalla! Kaikki muiden (mukaan lukien vapaaliput, vapaakortit yms.) pitää käydä lipunmyynnin kautta lunastamassa ottelukohtainen lippu. Sisääntulon portilla tarkistetaan kaikkien sisäänpääsyoikeus!

3. Vältä turhia kontakteja! Muista turvaväli 1-2 metriä tapahtuma-alueella, erityisesti katsomossa ja jonoissa. Jos katsomoihin ei mahdu istumaan turvavälit huomioiden, suosittelemme käyttämään kentän ympärillä olevaa penkka-aluetta pelin seuraamiseen! Kunnioita itsellesi tuntemattomien henkilöiden oikeutta katsoa peliä turvavälit huomioiden! Turvavälien noudattaminen ei ole välttämätöntä samaan perheeseen tai ruokakuntaan kuuluvien katsojien välillä.

4. Vältä mahdollisuuksien mukaan käteisen rahan käyttöä ottelutapahtumassa.

5. Pese kädet. Käytä ottelutapahtumassa tarjolla olevaa käsihuuhdetta.

6. Muista yskiä oikein! Laita suun eteen kertakäyttönenäliina ja laita se heti roskikseen. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, suojaa suu kyynärtaipeella. Muista pestä kädet mahdollisuuksien mukaan sen jälkeen!

7. Ottelutapahtuman sisääntulossa on tarjolla ilmaisia suojamaskeja. Maskeja voi halutessaan käyttää ottelutapahtumassa.

8. Riskiryhmää kuuluvia suositellaan pysymään poissa ottelutapahtumasta tai vähintään välttämään kontakteja aikana, jolloin oleskelee tapahtumassa.

9. Tartuntatapaukset pyritään selvittämään. Jos ottelutapahtuman osallistuvalla todetaan tartunta, terveydenhuoltoviranomaiset selvittävät, onko tapahtunut altistumista, ja mahdolliset altistuneet pyritään jäljittämään ja asettamaan tartuntatautilain mukaisesti karanteeniin 14 vuorokaudeksi.

10. Oma ja yhteinen vastuu toimia ottelutapahtumassa annetuin ohjein! Jokaisen tulisi toimia yhteiskunnan yleisten suositusten mukaisesti tartunnan leviämisen vähentämiseksi. Ottelutapahtumassa on kaikkien käyttäydyttävä vastuullisesti niin ettei tartuntatauti leviä!