Joukkueen maalivahtirintamalla on tapahtunut pieniä muutoksia. Edustuksen sopimusmaalivahti Nuutti Kaikkosen edustusoikeus on siirretty toistaiseksi Jippo-junioreiden alle, sillä Nuutti pelaa Jipon mukana B-junioreiden Ykköstä. Jirko Sorsa jatkaa normaalisti joukkueen maalivahtina, ja tauon jälkeisissä kahdessa ottelussa toisina maalivahteina ovat toimineet Jipon maalivahtivalmentaja Jussi Nevalainen sekä reservijoukkue Lehmon Pallon sopimusmaalivahti Mikko Sokkanen. Kenttäpelaaja Niko Niemeläinen on aloittanut armeijan Kajaanissa ja siirtynyt toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella Kajaanin Hakaan (Kakkosen C-lohko).

Loukkaantumisrintamalla on sekä negatiivisia, että positiivisia uutisia. Teemu Hallikainen on odotetusti poissa pelaavasta kokoonpanosta koko kauden, sama kohtalo on myös operoidulla Arttu Hyttisellä. Toppari Tuomas Kettusen murtuma pitää miehen sivussa vielä 6-8 viikkoa. Jere Kähkönen ja Toni Tahvanainen ovat palaamassa joukkueen harjoitusvahvuuteen ja heidät nähtäneen pelikentillä muutamien viikkojen päästä. Väinö Häkki loukkasi itsensä pahan näköisesti reservijoukkue LehPa:n ottelussa, mutta vakavalta vammalta säästyttiin ja Häkki on sivussa vain pari viikkoa.

Viime sunnuntaisessa lohkon kärkikamppailussa sattui tilanne, jossa Mikkelin Palloilijoiden Lucas Dos Santos löi pelin ulkopuolella Jipon Sauli Kettusta päähän. Jippo on jättänyt tapahtuneesta selvityspyynnön Palloliiton kurinpitovaliokunnalle, asia on käsittelyssä ja Dos Santosin rangaistus ratkennee ennen seuraavaa MP:n ottelua. Tässä linkki jälkikäteen katsottavissa olevaan Jipon livelähetykseen ottelusta, tilanne tapahtuu ajasta 47.45 eteenpäin.