JIPPO ja hyökkääjä Irakli Sirbiladze ovat purkaneet pelaajasopimuksen kautta 2019 koskien. Sirbiladze tuli Jippoon kaudelle 2018, mutta loukkaantui kauden avausottelussa Laajasalon Palloseuraa vastaan. Tässä ottelussa Sirbi ehti kentällä ollessaan tehdä kaksi maalia. Loukkaantumisen jälkeen Suomen kentillä mainetta niittänyt georgialainen palasi kantälle vierasottelussa Mikkelin Palloilijoita vastaan heinäkuun lopulla. Tämän ottelun jälkeen mies loukkaantui kuitenkin uudelleen ja tämän vamman kuntoutus on edelleen kesken. Yhteisymmärryksessä pelaajan kanssa pelaajasopimus alkavaa kautta kohtaan on nyt purettu, sillä Sirbin kuntoutumisesta ei voitu olla varmoja.

– Olen todella nauttinut olostani Jipossa, vaikka omat pelini ovat toistaiseksi jääneet vain kahteen viralliseen otteluun. Ihmiset seurassa ovat olleet ystävällisiä ja ymmärtäväisiä minua kohtaan, mikä ei ole itsestäänselvyys pitkän loukkaantumisen takia. Haluan kiittää kaikkia pelaajia, joukkueen taustoja, valmennusta ja seuran johtokuntaa. Ehdin myös kokemaan Jipon kannattajien ja katsojien tuen ja olen heille kaikille kiitollinen, kommentoi Sirbi.

– Vaikka tilanteeni nyt vaatii vielä lisää toipumista ja en ole pelikuntoinen, niin tiedän urani edelleen jatkuvan. Toivon, että kun olen taas kunnossa niin voin edustaa vielä Jippoa uudestaan. Toivottavasti se on mahdollisimman pian jo tämän kauden aikana. Aika näyttää mitä tapahtuu, minun on nyt kuunneltava kehoani, päättää Sirbiladze.

Jipon päävalmentaja Jussi Leppälahti ei ehtinyt juurikaan tehdä yhteistyötä Sirbiladzen kanssa, mutta hänen varaansa oli seuran ja valmennuksen puolelta laskettu paljon.

– On harmi, ettei Sirbi voinutkaan pelata, sillä hän olisi tuonut tehoja vastustajan boksiin. Toisaalta nyt pitää muiden hyökkäyspään pelaajiemme ottaa iso tontti täytettäväksi, jota Sirbille oltiin kaavailtu. Toivon ja uskon, ettei Sirbin ura ollut vielä tässä ja että futisfanit saavat nauttia hänen maaleistaan vielä joskus muodossa tai toisessa, Joensuussa tai jossain muualla. Hän on hieno ihminen, jolla on Jippo, jippolaiset ihmiset ja Joensuu sydämessään, kommentoi Leppälahti.

JIPPO toivoo Sirbille kaikkea hyvää jatkoon ja ei missään nimessä sulje pois vaihtoehtoa Sirbin paluusta kentille tulevaisuudessa myös JIPPO-paidassa.

Kuva: Marko Pennanen