JIPPO menetti karvaasti kaksi pistettä Kingsin vieraana Kuopiossa, kun 3-0 -johto muuttui tasatulokseen 3-3 toisella jaksolla. Näin joukkue pelasi jo kolmannen perättäisen tasapelin.
Ottelu kokonaisuudessaan oli varsin heikkotasoinen, eikä varsinkaan JIPPO päässyt lähellekään omaa tasoaan. Siitä huolimatta joukkue karkasi kolmen maalin johtoon ensimmäisellä jaksolla Jere Kähkösen osuessa kerran ja Elias Tolvasen viimeistellessä kahdesti. Kings kavensi aivan puoliajan loppuhetkillä, ja tuli toisella jaksolla tasoihin rangaistuspotku- ja puskumaaleilla.
Ottelussa JIPPO:lta hylättiin kaksi maalia, jotka molemmat jättivät hieman jossiteltavaa. Ensimmäisessä pallo tuomittiin käyneeksi päätyrajan yli, ja toinen vihellettiin paitsioksi. Lisäksi Kingsin ensimmäinen maali haiskahti vahvasti paitsiolta. Joka tapauksessa eniten jossiteltavaa jätti koko joukkueen peliesitys, jonka ero edelliseen otteluun oli kuin yöllä ja päivällä.

Kings SC – JIPPO 3-3 (1-3)
16′ 0-1 Jere Kähkönen
34′ 0-2 Elias Tolvanen
42′ 0-3 Elias Tolvanen
45′ 1-3 Joel Hyvönen
68′ 2-3 Esa-Pekka Vartiainen (rp.)
80′ 3-3 Jaakko Kasurinen
JIPPO: Paavo Jarva; Tuomas Kettunen, Topi Sormunen, Aapi Helvelahti; Teemu Hallikainen (83. Nelson Appiah), Miika Vainikainen (74. Saku Kuure), Miko Mäkirinne, Tuukka Tiainen (20. Tommi Rautiainen), Aapo Makkonen (83. Veeti Lehtimäki); Jere Kähkönen, Elias Tolvanen (65. Aleksi Nissinen)