fbpx

JIPPO on sopinut loppukauden kattavan sopimuksen 20-vuotiaan hyökkäyspään pelaajan Janne Partasen kanssa. Partanen siirtyy JIPPOon FC Espoosta, jossa hän pelasi kausien 2021-2022 aikana 24 Kolmosen ottelua viimeistellen komeat 27 maalia.

– Tuon parhaat ominaisuuteni esille kymppipaikalla pelatessani. Vahvuuksiani ovat kyky tehdä maaleja sekä oikea jalkani. Tuon joukkueeseen positiivista energiaa ja toivottavasti myös muutaman maalin loppukaudelle, Partanen kertoo.

Partanen on FC Hongan ja HJK:n kasvatti, joka siirtyi 16-vuotiaana FC Espoon junioreihin. Kaudella 2019 Partanen pelasi myös GrIFK:n A-junioreissa sekä miesten tasolla seuran kakkosjoukkueessa. Kaudeksi 2021 Partanen siirtyi Kakkosesta pudonneeseen FC Espoon edustusjoukkueeseen, jossa jälki oli alusta asti tuhoisaa. Nyt edessä on hyppy uuteen ympäristöön ja uudelle tasolle.

– Tulin Joensuuhun yliopisto-opintojen perässä, ja halusin päästä testaamaan kykyjäni tasokkaaseen seuraan. Tavoitteenani on auttaa joukkuetta sen tavoitteessa nousta sarjatasoa korkeammalle, ja pidemmällä tähtäimellä kehittää itsestäni paras versio pelaajana, ja katsoa mihin se riittää, Partanen taustoittaa siirtoa ja listaa tavoitteitaan.

JIPPO-luotsi Sami Okkonen pitää Partasta mielenkiintoisena pelaajatyyppinä, jonka vahvuudet ovat selkeästi hyökkäyspelaamisessa.

– Hän on juonikas ja hyvän taitotason omaava pelaaja, jonka laukaisutaito molemmilla jaloilla on hyvällä tasolla. Vahva HJK-tausta juniorivuosilta näkyy. Hän on vielä nuori kaveri, jolla on paljon kehityspotentiaalia. Viime kaudet ovat menneet etelän Kolmosessa, mutta pienen, korkeamman intensiteetin totuttautumisvaiheen jälkeen hänestä voi olla meille jatkossa paljonkin iloa. Tervetuloa Janne!, Okkonen toivottaa.

 

Artikkelin kansikuva: Samuli Vatanen
Muokkaus: Mikko Kalavainen