Jippo pelasi kauden kolmanneksi viimeisen kotiottelunsa eilen lauantaina Järvenpään Palloseuraa vastaan. JäPS oli poissaoloistaan huolimatta kentällä tyly isäntä vieden pisteet lukemin 0-2 (0-1). JäPS:n maalit viimeistelivät Tuure Nummi ja Joni Norring. Ottelua Joensuun Keskuskentällä seurasi 249 katsojaa.
Ottelun ensimmäiset minuutit olivat tasaiset, mutta sen jälkeen Jippo otti kentällä kuskin paikan. Ville Teräsranta keskitti hyvin rangaistusalueelle, mistä Aleksi Ikonen pääsi kokeilemaan oikean jalan volleytaan. JäPS.n maalivahti Janne Laiho sai sormensa juuri sen verran väliin, että veto napsahti maalin takatolppaan. Tämän jälkeen pirteällä pelipäällä ollut Ikonen keskitti Miko Mäkirinteelle rangaistusalueelle, mutta pusku lipsahti puoli metriä ohi maalin yläkulman. Tommi Tainio vapautti oikealla laidalla pelanneen Miika Vainikaisen läpiajoon, mutta Vainikaisen yritys kilpistyi jälleen vastaan tulleeseen Laihoon. Aivan jakson lopussa JäPS:lle vihellettiin rangaistuspotku kulmatilanteessa, kun Jipon pelaaja syyllistyi sääntöjen vastaisiin otteisiin. Rangaistuspotkua ei tainnut tilanteesta kumpikaan joukkue odottaa, mutta niin vain oivassa maalivireessä koko kauden ollut Tuure Nummi pääsi yrittämään pilkulta ja sijoittikin vieraat 0-1 -taukojohtoon.
Toisen jakson alku oli myöskin Jipolta vahva. Ikonen pääsi kokeilemaan laukaustaan, mutta Laiho venytti tilanteen alakulmasta kulmaksi. Tämä jälkeen Vainikainen syötti Mäkirinteen puolittain läpi oikealta, mutta veto maalivahdin torjunnan kautta vain maalin sivuverkkoon. Tämän jälkeen peli hieman tasoittui ja myös vieraat pääsivät hyökkäämään muutaman kerran kontrolloidusti. Ottelun lopullinen niitti tuli ajassa 74 minuuttia, kun vieraiden vasemman puolustajan Joni Norringin kulmapotku leijaili Jipon pelaajan pään kautta maalin takakulmaan. Jippo osui tämän jälkeen vielä kertaalleen tolppaan, mutta kunnollinen kiri jäi kuitenkin toteuttamatta.
Ottelu oli tyypillistä Jippoa tällä kaudella: peli pyöri hyvin, mutta tulos oli kaikkea muuta. Jippo onnistui kuitenkin luomaan selkeästi vastustajaansa enemmän maalipaikkoja, mutta niissä ei onnistuttu. JäPS lähti otteluun puolustusvoittoisesti, mikä oli tällä kertaa oiva taktiikka naarata vieraspisteet mukaan. Ottelussa tuli jobinpostia kahden ulosajon myötä, jotka kohdistuivat hieman harvinaisesti Jipon valmennusosastolle. Niin päävalmentaja Jouni Lehtimäki kuin apuvalmentaja Sasha Anttilainenkin katselivat ottelun toista jaksoa katsomon puolelta. Jippo kohtaa seuraavassa ottelussaan FC Vaajakosken vieraissa. Jipon tulokset ovat ajaneet joukkueen siihen asemaan, että viimeisten viiden kierroksen aikana pelataan sarjapaikasta.

Avaus:

Vaihdot:
62´ Antti Åke -> Tuomas Kettunen
75´ Aleksi Nissinen -> Abdirahman Moalin
86´ Miika Vainikainen -> Niko Niemeläinen