fbpx

JIPPO on solminut neljä vuoden mittaista sopimusta kaudelle 2021. Kaikki ovat jatkajia jo viime kaudelta, mutta kukaan heistä ei kellottanut isoja minuutteja menneellä Kakkosen kaudella. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteivätkö miehet tulisi tekemään sitä tulevalla kaudella – päinvastoin! Ensimmäinen jatkajista on Mäntsälän Urheilijoiden kasvatti laitapelaaja Jere Juurinen (23). JIPPOn nopeimman miehen titteliä hallussaan pitävä Juurinen pelasi viime kaudella kolmessa Kakkosen ottelussa.

– Hyvät fiilikset jatkosopimuksesta. Halusin jatkaa JIPPOssa ja siihen tarjottiin mahdollisuus, joten olen tyytyväinen asian ratkettua. Itseltäni odotan sitä, että kehityn jalkapalloilijana ja pääsen paremmin kiinni joukkueen periaatteisiin, ehkä sen jälkeen myös minuutteihin Ykkösessä. Joukkueelta odotan sitä, että pelataan parasta mahdollista futista ja nostetaan tasoa päivittäin. Valmennustiimi ja pelaajat kyllä mahdollistavat tämän. Omat vahvuudet löytyvät nopeudesta ja pyrin käyttämään vahvuuttani hyväksi, kommentoi Juurinen.

Toinen jatkajista on JIPPOn oma kasvatti Niko Niemeläinen (20), joka pystyy pelaamaan monessa eri roolissa keskikentällä. Niemeläinen pelasi viime kaudella yhteistyöseura Lehmon Pallon riveissä isoja minuutteja Kolmosessa, JIPPOssa hän tuli vaihdosta sisään yhdessä ottelussa.

– Erittäin hyvillä fiiliksillä uusi sopimus JIPPOn kanssa. Mukava jatkaa kehittymistä hyvän valmennustiimin ja joukkuekavereitten kanssa. JIPPO tulee olemaan varmasti ensi kaudellakin loistava ympäristö kehittyä pelaajana ja tulevana kautena odotan itseltäni ehdottomasti debyyttiä Ykkösessä uudella kovalla sarjatasolla. Joukkueelta odotan sitä, että taistelemme joka pelissä voitosta. Odotan meidän olevan joukkueena yhtenäinen ja antavan joka kerta kaikkemme kentällä. Omiin vahvuuksiini pelaajana kuuluu monipuolisuus, pystyn pelaamaan montaa eri pelipaikkaa, mikä on hyödyllistä koko joukkueelle. Suurena vahvuutena itsessäni pidän myös sitä, että olen ahkera ja tunnollinen harjoittelija. Omaan myös hyvät kestävyys- ja juoksuominaisuudet, jotka ovat tärkeitä joukkueemme pelitavassa. Koen myös vahvuudekseni sen, että ymmärrän peliä hyvin. Odotan itseltäni sitoutumista joukkueeseen, ahkeraa työntekoa sekä kehityskohteideni työstämistä, kommentoi Niemeläinen.

Kolmas jatkaja on viime kauden armeijan harmaissa viettänyt laitapelaaja Juska Päivänurmi (20). Kauhajoen Karhun kasvatti Päivänurmi omaa kovan halun kehittyä, jonka myötä Joensuuhun hyvin kahden viime kauden aikana asettunut Päivänurmi odottaakin ensi kautta innolla.

– Tuleva kausi Ykkösessä tulee varmasti olemaan mielenkiintoinen ja opettavainen. Korkeammalla sarjatasolla asiat tapahtuvat nopeammin ja kovemmalla intensiteetillä, eikä yksikään piste irtoa helpolla. Töitä pitää tehdä ja kehittyä jokainen päivä, sitä kautta lähden tavoittelemaan debyyttiä ja peliminuutteja Ykkösessä, kommentoi Päivänurmi.

Neljäs jatkaja on vielä toistaiseksi vain JIPPO junioreiden peleistä tuttu hyökkääjä/laitapelaaja Aake Yletyinen (18). Myös viime kaudella sopimuspelaajana ollut Yletyinen on paukuttanut JIPPOn B-junioreissa kovia tehoja muutaman vuoden ajan, mutta viime kautta sotki vakava loukkaantuminen. Yletyinen ehti pelata vain viidessä B-junioreiden SM-karsintaottelussa helmikuussa, jonka jälkeen hänen kautensa jäi kesken. Kuntoutus on kuitenkin onnistunut hyvin ja mies on jälleen täynnä näyttämisen halua miesten peleihin.

– Hyvillä fiiliksillä kohti kautta. Tavoitteina on kehittyä pelaajana ja saada minuutteja JIPPOn paidassa Ykkösessä. Pelaajana olen hyvä pallon kanssa ja omaan hyvän vasemman jalan, kommentoi Yletyinen.

Jere, Niko, Juska ja Aake TERVETULOA Ykköseen! Tällä hetkellä JIPPOlla on kasassa yhteensä 16 sopimuspelaajaa – olisiko aika ostaa KAUSIKORTTI? Ostoksille tämän linkin kautta.

Artikkelin kuva Vesa-Pekka Reponen