Kesätauoltaan palannut Jippo joutui nöyrtymään kotikentällään paikallisvastustaja SC Riverballille lukemin 0-1 (0-1). Ottelun voittomaalin puski Sami Ahonen ajassa ajassa 41minuuttia. Ottelua seurasi keskuskentällä 325 katsojaa.
Ottelu alkoi ja oikeastaan myös eteni Jipon hallitessa palloa. Ensimmäisellä jaksolla Jippo loi paljon keskityksiä maalille molempien laitojen kautta. Teemu Hallikainen ja Jere Kähkönen laittoivat hyviä palloja maalille vuoronperään. Maalille ei ehkä ollut tarpeeksi menijöitä, joten usein ykköspallon voitti Riverballin puolustuspään pelaajat. Hallikaiselle itselle tuli yksi pomppiva keskitys takatolpalle, mutta veto vaikeasta paikasta karkasi taivaisiin. Zakaria Abahassine pääsi kokeilemaan hyvän hyökkäyksen päätteeksi vieraiden maalilla unelmaottelun pelanneen Antti Jäntin taitoja, mutta pallo Jäntin käsien kautta vain tolppaan. Heti perään topparin tontilta laukaisuetäisyydelle noussut Antti Åke laukoi kohti alakulmaa, mutta Jäntin käden kautta pallo niukasti kulmaksi. Miko Mäkirinne pääsi kokeilemaan kulmapotkun jälkeen oikeaa jalkaansa, mutta puolustajan jalan kautta pallo sivuverkkoon. Myös Riverball pääsi kertaalleen kokeilemaan Jipon maalivahtia Paavo Jarvaa, mutta maanuoliainen jäi Jarvan haltuun. Loppujen lopuksi ottelun voittomaaliksi jäänyt Sami Ahosen maali syntyi pitkästä Pessi Suonpään sivurajaheitosta, joka jatkettiin etutolpalta maalille. Ahonen oli ensimmäisenä päineen välissä ja vei vieraat johtoon.
Toinen jakso alkoi siitä mihin ensimmäinen jäi: Riverball vetaytyi ja puolusti erittäin uhrautuvasti, kun taas Jippo yritti jatkuvasti murtaa alas tippuneen puolustusmuurin. Åke pääsi puskemaan kulmapotkusta pienestä kulmasta Jäntin käsien kautta pallon tolppaan. Elias Palpatzis väläytteli kaukolaukaustaan, mutta jälleen pallo vain torjunnan kautta kulmaksi. Myös Sauli Kettunen pääsi kokeilemaan kauempaa, mutta pallo laskeutui maalin katolle. Riverball ei päässyt toisella jaksolla tilanteisiin, mutta puolusti omaa johtoasemaansa sitäkin tarmokkaammin. Monista toisen jakson hässäköistä Riverballin maalilla huolimatta, ei Jippo saanut enää luotua kunnon maalipaikkoja. Näin Riverball nitisti Jipon ensimmäistä kertaa ikinä ja aiheutti Jipolle kauden ensimäisen tappion.
Ottelu tarjosi enemmän derbyhenkeä kuin kauden kaksi ensimmäistä kohtaamista Riverballia vastaan. Jippo esintyi ottelussa hyvällä asenteella yrittäen kärsivällisesti luoda tilanteita läpi ottelun. Jipon hetket olisivat olleet ensimmäisen jakson hyvissä maalipaikoissa, mutta tänään niistä ei osuttu ja se maksoi pisteet. Jipon tappioton putki Kolmosessa kesti yhteensä 1 vuoden ja 23 päivää, sillä edellinen tappio sarjassa tuli viime kaudella FC Villikettujen vieraana 2. päivä heinäkuuta. Seuraavaksi Jippo jatkaa pelejään jo tulevana lauantaina, kun Regions` Cupin tärkeässä puolivälierässä kohdataan Kaarinan Pojat.

Avaus:
Henkilön JIPPO Joensuu kuva.
Vaihdot:
62′ Elias Tolvanen -> Aleksi Nissinen
71′ Jere Kähkönen -> Markus Swahne