Jippo jatkoi vahvoja vierasotteitaan kaatamalla vieraskentällä FC Vaajakosken lukemin 0-1 (0-0). Jipon maalin viimeisteli toisella jaksolla Miko Mäkirinne. Jipon maalilla vahvan nollapelin torjui Jirko Sorsa. Ottelua Vaajakosken Liikuntapuistossa seurasi 203 katsojaa.
Ottelun alku mentiin vahvasti kotijoukkue Vaajakosken hallitessa peliä. Heti ensimmäisestä hyökkäyksestään Peetu Lintinen pääsi kokeilemaan laukaustaan rangaistusalueen sisältä, mutta Jirko Sorsa sai torjuttua pallon kulmaksi. Myös Topi Järvinen pääsi kokeilemaan sijoitustaan hyvästä paikkaa läheltä maalia, mutta jälleen Sorsa tuli uhrautuvasti vastaan. Ottelun ensimmäisen vartin jälkeen peli tasoittui. Aapi Helvelahti pääsi puskemaan Teemu Hallikaisen kulmasta vapaasti, mutta epäonnistunut pusku ei löytänyt tietään maaliin. Myös Aleksi Nissinen pääsi kokeilemaan vapaapotkusta, mutta Ville Viljala FCV:n maalilla sai kätensä väliin. Ensimmäinen jakso oli lievää FCV:n hallintaa.
Toisen jakson alku oli Jipolta parempi. Pelaajat olivat paremmalla jalalla liikenteessä ja joukkue uskalsi pelata pidempiä hyökkäyksiä syöttäen huolellisemmin ja rohkeammin. Jippo sai ottelun parhaan paikkansa ajassa 70 minuuttia, kun Tommi Tainion laukauksen jälkeen palloon päässyt Aleksi Nissinen ohjasi epäonnisesti ulkosyrjällään vain maalin tolppaan. Ajassa 78 minuuttia nähtiin ottelun voittomaali, joka lähti puolesta kentästä tulleesta vapaapotkusta. Helvelahti löi pallon ristiin Ville Teräsrannalle, joka keskitti erittäin hunajaisen pallon maata pitkin maalivahdin ja puolustuksen väliin takatolpalle, mistä Mäkirinne niittasi tavoilleen uskollisesti Jipon voittomaalin. Ottelun lopussa Vaajakoski ei saanut enää kunnollista kiriä, sillä Jippo puolusti johtoasemaansa aktiivisesti palloa pitäen.
Voitto oli sarjataulukon kannalta äärimmäisen tärkeä, sillä nyt Jippo sai kasvatettua jälleen eroa takana oleviin joukkueisiinsa. Ottelun alku oli joukkueelle vaikea, mutta sen jälkeen rivit kasattiin ja tulostaululle saatiin raavittua haluttu tulos. Tämän päivän voittomaalin tekijä hyökkääjä / kymppipaikan pelaaja Miko Mäkirinne on viimeistellyt sarjassa nyt jo 10 osumaa. Jippo kohtaa seuraavassa ottelussa tulevana lauantaina Joensuun Keskuskentällä Mikkelin Pallokissat.

Avaus:

Vaihdot:
76´ Teemu Hallikainen -> Miko Mäkirinne
81´ Miika Vainikainen -> Sauli Kettunen
90 + 4 ´ Aleksi Nissinen -> Markus Swahne