Jippo palasi tauon jälkeen taas tositoimiin, kun vieraskentällä kohdattiin Mikkelin Palloilijat. Ottelu samettisella Mikkelin Urheilupuiston nurmella päättyi kotijoukkueen voittoon lukemin 3-1 (0-1). Jipon johtomaalin ensimmäisen jakson lopussa teki Miko Mäkirinne. Vieraiden osumat toisella jaksolla tekivät Lucas Dos Santos, Jiri Haikonen ja Miikka Oinonen. Ottelua seurasi 1120 katsojaa.
Ensimmäinen jakso oli kokonaisuudessaan tasainen. Jipon parhaat paikat siunautuivat Miko Mäkirinteelle ja Tommi Tainiolle. Mäkirinteen laukaus viuhui tolppaa nuollen ohi, Tainio taas laukoi hyvältä sektorilta suoraan päin maalivahtia. MP:n vaarallisin paikka tuli Janne Kuhmoselle, joka sijoitti pallon takatolpalta taivaan tuuliin. MP keskitti myös kerran vaarallisesti, mutta taka-alueelta sudittiin kahteen otteeseen ohi pallosta ja näin varma maali jäi tekemättä. Ensimmäinen jakso oli jo päättymässä, kun Mäkirinne katkoi syötön puolen kentän tuntumassa, ja juoksi estelyistä huolimatta kentän läpi ja sijoitti pallon hienolla yksilösuorituksella maaliin. Tauolle siis Jipon 0-1 -johtoasemassa.
Jippo siirtyi toisella jaksolle neljän linjaan, sillä MP oli luonut ylivoimia ensimmäisen jakson aikana Jipon laitoihin. Tämä toimi varsin hyvin toisen jakson alun, mutta MP sai kuitenkin otettua keskikentän haltuun ja pelin hallinta siirtyi kotijoukkueelle. Hallinnan seurauksena mikkeliläisten uusi hankinta Michael Nzekwe pelattiin rangaistualueelle, missä Jipon Aapi Helvelahti rikkoi pilkun arvoisesti. Lucas Dos Santos sijoitti pilkun varmasti maalin vasempaan alakulmaan ja maalin myötä ote siirtyi entistä vahvemmin MP:lle. Jipon toisen jakson ainoa maalipaikka tuli 1-1 -tilanteessa, kun paluun kentille tehnyt Irakli Sirbiladze vippasi Mäkirinteen nokikkain maalivahdin kanssa, mutta tällä kertaa kuti jäi piippuun ja pallo päätyi maalivahdin hyppysiin. MP:n toinen, ja lopulta voittomaaliksi jäänyt, osuma oli oikean puolustajan tontilta nousseen kapteeni Jiri Haikosen käsialaa. Mies leikkasi neljän Jippo-pelaajan välistä sisään ja laukoi pallon vasurillaan ohi Jirko Sorsan. Jippo ei saanut enää tämän jälkeen kunnon kiriä aikaiseksi. Ottelun lopullinen niitti tuli ajassa 86 minuuttia, kun Miikka Oinonen kirmasi keskeltä läpi ja sijoitti pallon varmasti maalin takakulmaan.
Jippo pelasi kelvollisen ensimmäisen jakson ja johti ottelua. Sama ote ei kuitenkaan kestänyt koko ottelua, joten MP otti lopulta ansaitun voiton ehjän esityksen ja vahvan toisen jakson jälkeen. Jippo jatkaa sarjassa seitsemäntenä seitsemän pisteen päässä kärjestä, mutta vain kahden pisteen päässä putoamisviivasta. Viivan alla on tällä hetkellä Pallokerho Keski-Uusimaa 15:llä pisteellään, jonka Jippo kohtaa tulevana lauantaina Joensuun Keskuskentällä.

Avaus:

Vaihdot:
55´ Jere Kähkönen -> Irakli Sirbiladze
77´ Aleksi Nissinen -> Ville Teräsranta
84´ Aapi Helvelahti -> Miika Vainikainen