Jipon joukkueenjohtaja Antti Tolonen Itä-Suomen piirin elokuun seuratoimija

Tässäkin Varkauden vierasottelussa Jipon penkin päässä istui Antti Tolonen. Kuva: Marko Pennanen.

Itä-Suomen piiri muistaa kuukausittain yhden ihmisen piirin kuukauden seuratoimijana. Nyt elokuussa palkitseminen on osunut Jipon suuntaan, sillä Jipon edustusjoukkueen joukkueenjohtaja Antti Tolonen on nimetty elokuun seuratoimijaksi. Jokainen joukkueen sisältä voi varmasti todeta tämän muistamisen menneen viimeisen päälle oikealle miehelle, onnittelut joukkueenjohtajamme Antti!

– Arvostan muistamista. Monesti niin sanotun hiljaisen työn tekijät unohdetaan, koska oikeastaan kukaan ei huomaa heidän työpanostaan silloin kun hommat toimivat. Vaikka minulla ei olekaan varsinaisesti jalkapallotaustaa pelaamisen myötä, niin omien poikien (Tuomo ja Jussi Tolonen edustuksessa) harrastuksen myötä olen ollut Jipon toiminnassa mukana jo 12 vuotta. Viimeiset kaksi vuotta olen olut edustuksen mukana joukkueenjohtajan tehtävissä. Asenteenani on ollut ja on se, että ainakaan minun tekemisestäni tai tekemättä jättämisestäni ei Jipon nousu, sekä pelillisesti että seurana toimimisen kannalta, tule jäämään kiinni, kommentoi Tolonen.

Antti pyörittää Jipon edustusjoukkueen toimintaa huolehtien mm. varustetilaukset, kotiotteluihin liittyvät järjestelyt, vierasmatkojen toimivuuden ja talkoiden järjestelyt. Antti pitää huolta joukkueesta omalla positiivisella olemuksellaan. Apuna joukkueenjohtajan tehtävissä on ollut myös Rauno Vainikainen. Itä-Suomen piiri uutisoi kuukauden seuratoimijasta nettisivuillaan tämän linkin takana. Palkinnoksi Antti saa piirin logolla varustetut Reino-tohvelit.