Jippo pelasi tänään lauantaina kauden toisen ottelunsa Kakkosen A-lohkossa, kun vieraskentällä Kymenlaakson Sähkö Stadionilla kohdattiin Myllykosken Pallo. Ottelu päättyi lukemiin 1-1 (1-0). MYPA siirtyi ensimmäisen jakson lopulla johtoon Heikki Pulkkisen maalilla, mutta Jippo painoi ottelun tasoihin toisen jakson lopussa vaihdosta sisään tulleen Aleksi Nissisen maalilla.
Ottelu alkoi MYPA:n hallinnalla, sillä se sai painetta Jipon päähän etenkin pitkien pallojen seurauksena. Mitä pidemmälle jakso eteni, niin Jippo alkoi ottaa otetta pelistä. Miko Mäkirinne laukoi rangaistusalueen rajalta hyvän kudin, mutta se pysähtyi Jipon epäonneksi maalin ylärimaan. Muutama minuutti tästä ja Timo Tahvanainen haastoi rangaistusalueen sisälle keskustaa kohti päästen laukomaan vasurillaan, mutta tälläkin kertaa pallo kolahti vain maalin tolppaan. Seuraavan kerran Jippo oli lähellä tehdä ottelun ensimmäisen osuman, kun Teemu Hallikaisen antama kulma pomppi koko pelaajamassan läpi. Tilanteessa Antti Åke ei aivan ylettänyt palloon maalin etutolpalla, ja Zakaria Abahassinekaan ei saanut sudittua palloa tyhjään maaliin. Ensimmäisen jakson lopulla MYPA sai sivurajaheiton heidän vasemmalta laidaltaan. Pallo pomppi Jipon maalin eteen, josta vahvan ottelun pelannut MYPA-kapteeni Heikki Pulkkinen puski pallon maalin alakulmaan. Ensimmäisen jakso oli pääosin Jipon hallintaa ja maalipaikat kirjattiin myös Jipon hyväksi.
Toiselle jaksolle luonnollisesti lähdettiin ajamaan MYPA:a takaa. MYPA aloitti jakson vahvasti ja sai kaksi paikkaa rangaistusalueen sisältä, mutta molemmat laukaukset suuntautuivat niukasti ohi Jipon maalin. Jippo halusi tuoda ottelun tasoihin ja loi jatkuvasti painetta kohti kotijoukkueen maalia. Tahvanaisen keskitys tavoitti Abahassinen maalin takatolpalta, mutta hänen sijoituksensa kolahti maalin pystypuuhun. Jippo vaihtoi Aleksi Nissisen kentälle ajassa 68 minuuttia ja hän toi Jipon peliin, kuten yleensäkin, paljon lisää vauhtia. Nissinen toi Jipon tasoihin ajassa 81 minuuttia, kun hänen oikean jalan laukauksensa painui maalin etualakulmaan. Kotijoukkueen kapteeni Pulkkinen oli viedä vielä MYPA:n johtoon heti Nissisen maalin jälkeen kulmapotkusta, mutta sijoitus pysähtyi Aapi Helvelahteen. Ottelu päättyi lopulta tasalukemiin 1-1.
Ottelusta jäi kaksijakoinen maku. Jippo tuli toisella jaksolla takaa tasoihin, mutta meillä oli jo ottelun ensimmäisellä jaksolla hyvät maalipaikat ottaa kuskin paikka myös tulostaululla. Jippo jaksoi painaa pääosin koko toisen jakson, mutta tällä kertaa sitä ei palkittu kolmella pisteellä. Jipolla on käynnissä nyt härkäviikko, sillä yhdeksän päivän sisään pelataan kolme ottelua. Seuraavana on vuorossa kotiottelu helatorstaina, kun Mehtimäen tekonurmella vastaan asettuu Mikkelin Palloilijat.

Avaus:

Vaihdot:
68´ Teemu Hallikainen -> Aleksi Nissinen
72´ Sauli Kettunen -> Miika Vainikainen
80´ Miko Mäkirinne -> Iiro-Pekka Naakka