Jippo jatkoi otteluitaan kohtaamalla Joensuun Keskuskentällä Pallokerho Keski-Uusimaan. Ottelu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen lukemiin 2-2 (1-1). Jipon maalit viimeistelivät Miko Mäkirinne ja Jere Kähkönen, vierailta osuivat Hedi Khayat ja Milo Jung. Yleisöä 245.
Ottelun alku oli varovaista pelaamista, sillä ottelun ensimmäinen maalipaikka nähtiin vasta ajassa 18 minuuttia. Jirko Sorsa torjui upeasti Hedi Khayatin kääntölaukauksen, sekä myös paluupalloon päässeen Robbie Azodon yrityksen. Tämän jälkeen Jippo sai peliään paremmin käyntiin ja otti pallonhallinnan itselleen, minkä seurauksena Mäkirinne pääsi syöttämään päätyviivalta Kähkösen hyvään maalipaikkaan, mutta vieraiden puolustus putsasi laukauksen maaliviivalta. Ottelun ensimmäinen maali oli näyttävä yksilösuoritus hyökkääjänä pelanneelta Khayatilta. Kaukaa lähtenyt vasemman ulkosyrjän laukaus painui Jippo-maalin takayläkulmaan ajassa 29 minuuttia. Jippo tuli tasoihin ajassa 38 minuuttia, kun Timo Tahvanainen ja Jere Kähkönen riistivät pallon oikealla, mistä Aleksi Nissinen pääsi juoksemaan pallon kanssa aina rangaistusalueelle saakka. Nissinen löysi syötöllään Mäkirinteen, joka sivalsi kauden kahdeksannella osumallaan Jipon tasoihin.
Toiselle jaksolle siirryttiin tasatilanteessa molempien joukkueiden jatkaessa samoilla kokoonpanoilla. Jippo oli toisella jaksolla selkeästi vastustajaa enemmän pallossa, kun taas vierasjoukkue keskittyi lähinnä iskemään vastaan. Tahvanainen pääsi puskemaan Tommi Tainion keskityksestä seitsemästä metristä ajassa 63 minuuttia, mutta pusku suuntautui yli maalin. Pari minuuttia tästä Jippo siirtyi ottelussa ansaitusti johtoon, kun Sauli Kettunen purjehti vahvasti rangaistusalueelle ja syötti Kähkösen maalipaikkaan. Jeren laukaus pienestä kulmasta lipui maalivahdin torjuntayrityksestä huolimatta maalin etukulmaan. PKKU sai toisen jakson ensimmäisen paikkansa ajassa 75 minuuttia, kun vaihdosta sisään tulleen Akseli Haapalaisen pusku meni vain niukasti ohi Jipon maalin takakulman. Muutama minuutti tästä Robbie Azodo pelattiin oikealta puolittain läpi. Jipon toppari Tuomas Kettunen joutui liukumaan vauhtiin päässyttä Azodoa rikkeen arvoisesti, mistä seurauksena rangaistuspotku ja Kettuselle ulosajo toisen keltaisen kortin myötä. Tilanteesta seuranneen rangaistuspotkun laittoi maaliin Milo Jung. Jippo loi ottelun lopussa miehen alivoimalla yhden vetopaikan Mäkirinteelle, mutta laukaus painui niukasti ohi. Aivan ottelun lopussa PKKU:n kulma oli kimpoilla Jipon maaliin, mutta onneksi vieraiden voittomaalilta säästyttiin.
Jippo sai tässä ottelussa poikki kahden ottelun tappioputkensa, mikä oli kaikista tärkeintä. Tavoitteena ja hyppisissä ollut voitto jäi kuitenkin ottamatta, joten päällimmäinen tunne joukkueessa oli pettymys. Jokainen piste otetaan kuitenkin vastaan ja suunnataan kohti ensi viikon päättävää lauantain vierasottelua Oulunkylän Gnistania vastaan. Huonoja uutisia tuli puolustuspäähän kuitenkin rutkasti, sillä sekä ulosajon saanut Kettunen, että kauden neljännen keltaisen kortin ottanut Aapi Helvelahti ovat sivussa tulevasta ottelusta pelikieltojensa vuoksi.

Avaus:

Vaihdot:
57´ Teemu Hallikainen -> Abdirahman Moalin