fbpx

Jippo ei pystynyt ottamaan tärkeää kotivoittoa lauantain ottelussa Warkaus JK:ta vastaan. Ottelu päättyi hyvän alun jälkeen tasatulokseen 2-2 (2-1). Jipon maalit viimeistelivät Jere Kähkönen ja Miko Mäkirinne, kun taas vierailta osuivat Konsta Uurtio ja Miro Pylkkänen.
Ottelun alku oli Jipolta hyvä, sillä jo 4 minuutin pelin kohdalla oivan maalivainun löytänyt Kähkönen sijoitti Nelson Appiahin oikealta tulleen matalan keskityksen ensimmäisellä kosketuksellaan maaliin. Tästä lisää saatiin jo 8 minuutin kohdalla, kun hyvän hyökkäyksen päätteeksi Zakaria Abahassine pääsi keskittämään pallon maalille. Miko Mäkirinne oli oikeassa paikassa viimeistellen pallon komeasti suoraan ilmasta maalin alakulmaan. Kauaa ei Jippo kahden maalin johdosta ehtinyt nauttia, sillä heti seuraavasta tilanteesta WJK pääsi iskemään kavennuksen. Uurtio viimeisteli laidalta tulleen keskityksen liukumalla maaliin. Jippo loi alun jälkeen ensimmäisellä jaksolla vielä paljon tilanteita, mutta ei onnistunut viimeistelemään hyvistäkään paikosta. Tauolle mentiin kuitenkin maalin johdossa.
Tällä kaudella toiset jaksot ovat olleet lähes poikkeuksetta Jipon hallintaa, mutta tässä ottelussa toinen jakso oli loppujen lopuksi suhteellisen tasainen. Jippo toki onnistui luomaan taas kerran maalipaikkoja tasaisesti jakson aikana, mutta pallollinen peli haki itseään. Ajassa 61 minuuttia WJK onnistui tasoittamaan ottelun heidän myöskin ottelun toisesta maalipaikastaan. Maali tuli pitkästä sivurajaheitosta, jonka Pylkkänen jatkoi lopulta päällään läheltä maaliin. Maalin jälkeen peli eteni virheiden sävyttämänä ilman pitkiä syöttöketjuja, mutta Jippo pääsi useaan otteeseen hyökkäämään vaarallisesti. Maalipaikoista parhaana mainittakoon hyvin vaihdosta sisään tulleen Aleksi Nissisen laukauksen paluupalloon päässeen Mäkirinteen yli mennyt sijoitus noin 7 metriä maalista. Ottelu päättyi loppujen lopuksi tasapeliin, joka varmasti maistui WJK-leirissä paremmalta.
Ottelu oli Jipolle vaikea, jonka tietenkin myös tulos jo kertoo. Hyvän alun jälkeen Jipolta puuttui ottelussa yhtenäisyys molempiin suuntiin, mutta silti joukkue loi yhteensä noin 10 laadukasta maalipaikkaa. Jippo saalisti kuitenkin itselleen yhden lisäpisteen sarakkeeseensa, mutta tänään sunnuntaina voiton ottanut FC Vaajakoski kuroi hieman etumatkaa kiinni. Kun pelaamatta on vielä kaksi kierrosta, niin Jipolla on loistava tilanne sarjataulukossa: Jippo johtaa kahdella pisteellä, joten kaikki nousun suhteen on omissa käsissä. Ottelut jatkuvat ”vierasottelulla” Joensuun Palloseuraa vastaan tulevana lauantaina Joensuun Keskuskentällä.
Avaus:

Vaihdot:
72′ Jere Kähkönen -> Aleksi Nissinen
77′ Nelson Appiah -> Elias Tolvanen