JIPPO B ikäluokan kausi voitoilla ”pakettiin”.

Moi kaikki,

JIPPO B ikäluokan kausi voitoilla ”pakettiin”. B1 voitti La 1.10. KuPS2 kotona 6-0
maalin tekijöinä olivat Aleksi Nissinen 3, Väinö Häkki, Markus Swahne ja
Saku Kuure yksi maali mieheen.

Samalla JIPPO B2 pelasi viimeisen pelin Su 2.10. Kuopiossa KuPS/jl01 ja voitti siellä 0-5. Maalintekijöinä kunnostautuivat Reima Alsio 2, Jaakko Inston,
Panu Tuomela ja Ville Martikainen myös maalit mieheen.

LOISTAVAT TULOKSET JÄTKÄT!!

JIPPO B1 voitosta huolimatta jää valitettavasti putoamisviivan alapuolelle ja putoaa näin ollen Alue 2. JIPPO B2 oli kolmas Alue 3 ja aloittaa ensi keväänä myös siellä.

Pelikausi on ollut pitkä mutta myös erittäin rikkonainen. SM-karsinta alkoi Tammikuun lopulla ja siitä tänne asti ei ole ollut montaa vapaata viikonloppua. Mutta pelithän ovat tietysti kovan harjoittelun välissä olevia ”juhlapäiviä”.

Päättynyt kausi oli vaikea ja rikkonainen. Kauden aikana on ollut niin paljon ”pitkäaikaissairaus tapauksia”. Tietysti nekin välillä kuuluvat lajiin valitettavasti, mutta esim. B1 peleissä on kauden aikana ollut pelaamassa 31 pelaajaa ja se on kyllä paljon. Se vaikeuttaa aina joukkueen yhteispeliä, jos pelaavaa ryhmää joutuu vaihtamaan koko ajan mm. koko kauden aikana ei ole ollut samaa aloituskokoonpanoa kertaakaan.

No mutta tästä tauon kautta uuteen kauteen 2017 ja katseet vain ylöspäin se on ainoa oikea suunta!

Kiitokset kuuluu tästä kaudesta niin pelaajille kuin kaikille B toimihenkilöille ja toiminnassa mukana olleille. Erityiskiitokset menevät Pasi Kokolle ja Antti Lajuselle, jotka ovat luotsanneet B ikäluokkaa eteenpäin loistavasti.

Uusi kausi 2017 alkaa loka-marraskuun taitteessa. Tarkempi alkamisaika ilmoitetaan myöhemmin.

Jalkapallo terveisin
H K