OTTELURAPORTTI: WJK yj. -JIPPO B 1-3 (1-2)
JIPPO B jatkoi kakkosdivarin pelejään perjantaina Varkaudessa jossa Jippo voitti WJK yj. joukkueen numeroin 3-1 (2-1). Lopputulos tarkoitti sitä että B-junnut varmistivat nousun ikäluokan ykkösdivariin jo kaksi kierrosta ennen sarjan loppua.
Ottelun alku ei ollut vierasjoukkueelle helpoin mahdollinen. Varkauden pienikenttä sekä vastustajan aktiivisuus aiheuttivat vaikeuksia omassa päässä. Noin 12 minuutin pelin jälkeen WJK yj siirtyi 1-0 johtoon todella kyseenalaisella rankkarilla. Koko pelin epävarmasti viheltänyt erotuomari näki käsivirheen, joka ei todellisuudessa osunut lähellekään Jipon pelaajan kättä.. Tilanteen jälkeisen rakentavan keskustelun jälkeen päätuomari ohjasi vielä Jipon valmentajan Ville Naumasen katsomoon loppupelin ajaksi. Joukkueen vetovastuun ottivat debutantit Jari Naumanen ja Pasi Kokko. WJK.n johtomaalin jälkeen Jippo heräsi peliin mukaan ja alkoi vyöryttää hyökkäyksiä kohti WJK maalia. Jipon tasoitus nähtiin lopulta 31. minuutilla, kun Väinö Häkki vei pallon WJK puolustajan jalasta ja laittoi sen lopulta varmasti maaliin. Vielä ennen taukoa Markus Swahne laukoi Jipon 1-2 puoliaika johtoon.

Toinen puoliaika palattiinkin sitten käytänössä vain toisessa päädyssä. Jippo hallitsi peliä mutta maaleja ei syntynyt lukuisista paikoista huolimatta. Lopulta Aleksi Nissinen pommitti röyhkeän kuljetuksen päätteeksi pallon etuylänurkkaan ja tilanteeksi 1-3. hyvistä paikoista huolimatta Jippo ei enää pystynyt lisäämään johtoa ja ottelun lopputulokseksi kirjattiin 1-3 vierasvoitto. Myös maalipörssin kärkinimen Väinö Häkin hattutemppuputki tuli näin ollen päätökseen, vaikka tässäkin pelissä maalipaikkoja sen jatkamiseen olisi ollut.
Voiton myötä Jippo B varmisti siis nousun syksyn 1. divisioonaan, Syksyn lohkoa on vielä vaikea sanoa, mutta olipa lohko sitten etelä tai pohjoinen tulee vastustajien taso varmuudella nousemaan. Joukkueessa on kuitenkin hyvä meininki ja voitot ovat ruokkineet joukkueen itseluottamusta, joten syksyllä lähdetään tosissaan taistelemaan myös 1. divisioonan kärkisijoista.