OTTELURAPORTTI: JIPPO B – PK-37 6-0 (2-0)
Keskiviikkoiltana pelattiin B poikien kakkosdivisioonan kärkikamppailu jossa kohtasivat tappiottomat joukkueet JIPPO B ja PK-37 Iisalmesta. Ottelu oli molemmille joukkueille tärkeä koska voittaja ottaisi ison askeleen kohti B poikien syksyn ykkösdivaria.
Ottelu alkoi täysin Jipon komennossa: Jippo piti palloa ja repi vastustajan puolustusta pelaamalla palloja kärkipelaajille niin lyhyillä syötöillä kuin myös laadukkailla pitkillä palloilla. Vastustajalla ei juurikaan saanut luotua tilanteita Jipon maalille puolustuksen siivotessa hienosti kaikki irtopallot.
Noin vartin pelin jälkeen alkoi kova sadekuuro ja sen aikana Jippo livahti johtoon hienon hyökkäyksen päätteeksi. Maalintekijänä 16 minuutilla oli Väinö Häkki. Maalin jälkeen peli jatkui samanlaisena ja PK-37 vaarallisimmat tilanteet tulivat keskialueen vapaapotkuista ja muutamasta pitkästä pallosta. PK-37 laittoi palloa vain kohti maalia siinä toivossa että ne lipsuisivat märällä kentällä maalivahdin käsistä pelattavaksi. Järjestelmällisiin hyökkäyksiin ei vastuja kyennyt. Reilun kymmenen minuutin ja sade kuuron jälkeen pääsi Aleksi Nissinen yksin läpi ja pöllytti vastustajan maaliverkkoja hienosta pystysyötöstä. Näin tilanne oli 2-0 joka oli myös puoliaikatulos.
Toiselle puoliajalle tuli täysin uudesti syntynyt PK-37. Vastustaja nosti karvaustaan joka teki Jipon pallollisen pelaamisen keskialueella vaikeaksi ensimmäisen 15 minuutin ajan. Tästä huolimatta Jippo piti maltillisesti palloa ja kun toista jaksoa oli pelattu 17 minuuttia pääsi Väinö Häkki tekemään tilanteeksi 3-0. Maalin jälkeen Jippo alkoi saada taas otetta peliin kun kuluttava prässi alkoi syödä vastustajan jalkoja. Kymmenen minuuttia edellisestä maalista Aleksi Nissinen pelasi itsensä jälleen läpiajoon jonka päätteeksi PK-37 puolustaja joutui rikkomaan Allua rangaistusalueella ja siitä seurauksena rangaistuspotku. Pilkun laittoin sisään varmasti Tuomas Kettunen ja tilanne oli 4-0. Tämän jälkeen kentällä oli vain yksi joukkue. Väinö Häkki pääsi täydentämään hattutemppunsa pari minuuttia ennen loppua ja tilanne oli 5-0.
Kun vielä Oskari Koskinen pääsi lisäajalla tekemään maalin päädyttiin lopputulokseen 6-0 tuomarin viheltäessä pilliinsä ottelun lopun merkiksi.
Hyvä ehjä ottelu lukuunottamatta toisen jakson alkua.
Ottelut jatkuvat perjantaina 9.6 Varkaudessa jossa vastaan tuleen WJK yj joukkue. Tilanne Jipon osalta sarjassa näyttää hyvältä kun kolme kierrosta on pelaamatta. Jippo voi jo Varkaudessa varmistaa paikkansa voitolla WJK:sta syksyn B poikien ykkösdivariin.