OTTELURAPORTTI: KuPS/2 – JIPPO B 19.5.2017 Kuopio
JIPPO B saalisti savosta ansaitusti 3 pistettä KuPS/2 joukkueelta B-junnunjen kakkosdivarin ottelusta myöhään perjantai iltana Savon Sanomat Areenalta.
Ottelu alkoi Jipon komennossa ja joukkue loikin tukun hyviä maalintekotilanteita KuPSin maalille. Vartin pelaamisen jälkeen KuPS alkoi saada hieman juonesta kiinni ja alkoi vyöryttää hyökkäyksiä myös Jipon maalille mutta ilman tulosta.
Noin 25 minuutin kohdalla KuPSin keskikenttä pelasi hienosti Jipon linjan taakse eikä Jipon puolustus päässyt katkaisemaan syöttöä ja puolustuksen sekä maalivahdin kommunikaation puutteen vuoksi KuPSin Anton Daniliants ohitti Miikka Naumasen ja pääsi laittamaan pallo hallitusti tyhjään maaliin 26 peliminuutilla tilanteeksi 1-0.
Tämän jälkeen Jippo lisäsi vauhtia ja tilanteita alkoi tulla sitä mukaan myös KuPSin maalille. 36 peliminuutilla Jipon Markus Swahne veivasi itsensä maalintekopaikkaan ja hallittu oikean jalan sijoitus KuPSin maalin oikeaan yläkulmaan tasoitti tilanteeksi 1-1 joka oli myös puoliaikatulos.

Toiselle Jaksolle tuli sisuuntunut Jippo. Pojat alkoivat löytämään tyhjiä hyvin välejä KuPSin selustasta ja Jesper Hokkasen hienon sisäänajon päätteeksi joutui KuPS:n puolustus rikkomaan häntä rangaistusalueella rankkarin arvoisesti. Rankkaria asettui ampumaan Tuomas Kettunen joka sijoitti pallon hallitusti oikeaan alanurkkaan ja tilanteeksi 1-2.
Maalin jälkeen Jippo jatkoi rynnistystään KuPSin maalille. Hyvin päätyyn pelatun hyökkäyksen jälkeen pääsi Konsta Kokko maalinteko tilanteeseen pilkun kohdalta mutta KuPSin pelaaja rikkoi häntä jälleen kerran rankkarin arvoisesti. Rankkaria asettui ampumaan jälleen Tuomas Kettunen mutta tällä kertaa sijoitus meni suoraan kohti maalivahtia ja 3. maali jäi haaveeksi.
Tämän jälkeen Jippo menetti hieman otetta peliin ja KuPS pääsi hieman hallitsemaan keskialuetta, pääsemättä kuitenkaan kunnon maalintekotilanteisiin loppupelin aikana. Lopputulokseksi jäi 1-2 Jipolle ja kolme tärkeää sarjapistettä matkasi joukkueen mukana Joensuuhun.
Huomattavaan oli myös KuPSin joukkueen 2 hengen fanikatsomo joka piti ottelun tunnelmaa yllä!
B:n kakkosdivari jätkuu tulevana lauantaina Lappeenrannassa jossa vastaan asettuu FC LaPa.
Jipon maalit:
36′ Markus Swahne 1-1
57′ Tuomas Kettunen 1-2 rp.