Jipon B juniorit vierailivat Kotkassa FC KTP:n järjestämässä Kevätturnauksessa lauantaina 8.4.  Muut joukkueet turnauksessa olivat FC KTP Kotkasta, FC Futura-juniorit Porvoosta ja KäPa/2 Helsingistä. Kaikki kolme pelaavat kevään B poikien 1. divisioonassa.
Turnauksen aikaisen alkamisajan vuoksi joukkue matkusti Kotkaan jo perjantai iltana ja treenasi vielä matkan päätteeksi tunnin verran kuuluisalla ja kunnioitusta herättävällä Arto Tolsa Areenalla.
Lauantai aamulla päästiin sitten tositoimiin kun vastaan asettui isäntä seura FC KTP. Ottelu oli varsin kaksi jakoinen. Jippo vei ensimmäistä erää ja FC KTP toista. Ottelun lopputulos oli Jipolle 2-1. Maalin tekijöinä kunnostautuivat Väinö Hälli ja Aleksi Nissinen.
Toinen peli pelattiin FC Futuraa vastaan. Tasaisen alun jälkeen Jippo alkoi saada otetta ottelusta ja loi tukun hyviä maalintekopaikkoja mutta osin tuurilla ja osin taidolla Futuran maalivahti selvitti tilanteet ja tauolle mentiin 0-0 tilanteessa. Toiselle jaksolle lisättiin vielä yksi pykälä ja tulostakin alkoi tulla. Ensimmäisen maalin teki vaihdosta tullut Roni Takapuro ja kohta samainen kaveri antoi namupassin Väinö Häkille joka liukui hienosti pelivälineen maaliin ja tilanteeksi 2-0. Enempää maaleja ei ottelussa tullut vaikka paikkoja oli useampaakin maaliin.
Kolmas peli pelattiin Käpylän Pallon kakkos  joukkuetta vastaan. Käpä/2 oli saanut himan pidemmän huilin kun heidän edellinen ottelu keskeytettiin KTP:tä vastaan joukkueen sopimattoman käytöksen vuoksi. Ottelu oli kahden väsyneen joukkueen koitos jossa ei suuria hienouksia nähty ja panoksena oli turnausvoitto voittaneelle joukkueelle.
Ensimmäinen puoliaika taputeltiin 0-0 tulokseen ja toisella puoliajalla KäPa meni 1-0  johtoon noin vartti ennen loppua vapaapotkun jälkitilanteesta. Maalin jälkeen Jippo alkoi luoda paikkoja ja Roni Takapuro pääsikin yksin läpi ja ohitti maalivahdin joka kaatoi Roni rangaistusalueella. Tilanteessa nuori tuomari jäätyi totaalisesti ja pilkku jäi saamatta. Liekkö edellisen KäPa pelin tapahtumat olleet vielä tuomarin tuoreessa muistissa…. Jipon tasoitus 1-1 tuli noin 5 min ennen loppua hienon syöttelyn päätteeksi. Tosi joku toinen avustava olisi ehkä maalin liputtanut paitsioksi mutta tämä kyseinen tuomari ei sitä nähnyt (kun oli 15m paitsiolinjaa jäljessä).  Tasapeli riitti Jipolle turnaus voittoon ja juhlat olivat valmiit.
Kaiken kaikkiaan järjestelyt Kotkassa olivat erinomaiset ja sää erinomainen turnaukselle. Jippo B kiittää FC KTP