OTTELURAPORTTI: FC LaPa-JIPPO B 27.5.2017
Jipon B juniorit kävivät hakemassa kolme sarjapistettä Lappeenrannasta jossa vastassa oli melko isokokoinen FC LaPa. Ottelun lopputulos oli 4-2 Jipolle.
Ottelu alkoi Jipon osalta erittäin hermostuneesti ja ensimmäisellä 10 minuutilla joukkue ei saanut aikaiseksi oikein mitään. Syötöt eivät löytäneet omia pelaajia ja muutenkin liikkuminen kentällä oli aneemista joka seurauksena vastustaja pääsi hätyyttelemään Jipon maalia muutaman kerran vaarallisesti kuitenkaan ilman lopputulosta. Jippo sai kulman hieman yli vartin pelaamisen jälkeen. Kulmapotkun jälkitilanteesta maalin eteen vartioimatta jäänyt Konsta Kokko pääsi laittamaan pallon maaliin ja tilanteeksi 1-0.
Pitkään ei saanut Jippo johdosta nauttia kun jo seuraavaan LaPan hyökäyksen päätteeksi pallo vietiin pilkulle maalivahti Miikka Naumasen kaadettua LaPan pelaajan rangaistusalueella.
Pilkkua asettui ampumaan LaPan parhaimpiin kuulunut Olavi Saranpää. Vaikka Miikka oli hyvin mukana pilkussa painui pallo vasempaan alakulmaan ja tilanne oli 1-1.
Jippo ei saanut missään vaiheessa omaa peliään oikein käyntiin. Huono laatuiset syötöt, liikkumattomuus ja kaksinkamppailujen häviäminen johti siihen että LaPan maalia ei päästy kunnolla hätyyttelemään ensimmäisellä jaksolla.
Puoliajalla Valmentaja Ville Naumanen herätteli joukkueen pukukopissa käärmekeiton avulla ja toiselle puoliajalle tuli aivan uudesti syntynyt Jippo. Jippo alkoi voittaa pääsääntöisesti kaksinkamppailut sekä pallon ja pelaajien liikkuminen parantui selkeästi ensimmäisen puoliajasta. Toiselle jaksolle kentälle vaihdettu Otso Kosonen pääsi ensimmäisenä kokeilemaan maalintekoa mutta pallo osui harmittavasti vain poikkipuuhun.
Jippo alkoi vyöryttää hyökkäyksiään määrätietoisesti kohti LaPan maalia eikä LaPa juurikaan päässyt pois omalta kenttäpuoliskoltaan.
Kun toista jakso oli pelattu noin 10 minuuttia alkoi Väinö Häkki show. Ensin hienon henkilökohtaisen veivauksen jälkeen tilanteeksi 2-1 Jipolle. Seitsämän minuuttia myöhemmin oli sama herra asialla ja tilanne oli jo 3-1.
Noin seitsemän minuutin päästä edellisestä maalista sai Jippo vapaa potkun noin 25m:stä. Ampumaan asettui Elias Niskanen joka tulisen laukauksen maalivahti torjui eteensä ja kukas muu kuin Väinö Häkki oli paikalla riparissa ja pallo maaliin tilanteeksi 4-1 pelikellon näyttäessä 64 minuuttia. Seuraavat 10-15 minuuttia vain pelaitiin aikaa pois kellosta. LaPa teki lopussa vielä muutaman terävän hyökkäyksen. Muutama minuutti ennen loppua puolustus joutui kaatamaan LaPan pelaajan noin 20m päässä maalista josta tuomittiin myös vapaapotku. Vapaapotkua asettui ampumaan LaPan Olavi Sarapää joka sijoitti hienosti vapaapotkun aivan maalin vasempaan alakulmaan Miikka Naumasen ulottumattomiin ja tilanne oli 4-2.
Loppuun LaPa pääsi vielä tekemääm muutaman vaarallisen vieailun Jipon maalilla mutta takaiskuilta vältyttiin ja näin Jipon voitto kirjattiin numeroin 4-2.
Pelit jatkuvat jo keskiviikkona Joensuussa Mehtimäen tekonurmella klo 18:00 jolloin pelataan sarjan kärkikamppailu Iisalmelaista PK-37 vastaan.
 Tähän peliin tarvitaan selkeä tason nosta edellisestä pelista mikäli pelistä aiotaan ottaa täydet pisteet.