JIPPO B1 voitti kotonaan GBK (Kokkola) selvin numeroin 7-0. Näin pojat johtavat edelleen Ykkösen C – lohkoa paremman maalieron turvin +5 (SJK-j on toisena samassa 22 pisteessä). Päivän peliin lähdettiin mentaalisesti sellaisella rennolla otteella, mutta erittäin keskittyneesti. Se näkyi kyllä poikien otteissa.
Peli oli alusta asti JIPPO B:n hallintaa. Palloa pidettiin joukkueella hyvien syöttöjen ansiosta. GBK pyrki puolustamaan pelin alussa joukkueena tarkasti. Mutta poikien nopea pallon siirtely alkoi tuoda tilanteita vastustajan maalin edustalle. Ensimmäinen maali nähtiin 21 min, kun JIPPO sai vaparin vasemmalta laidalta. Miika Vainikainen antoi keskityksen maalin edustalle, josta pallo ajautui takaisin Miikalle laitaan. Sieltä uusi keskitys ja pallo tuli tarkasti Jere Hiltuselle, joka otti pallon hienosti haltuun rinnalla alas. Siitä hyvä sijoitus oikeaan alanurkkaan ja 1-0 pojille. Sama mies asialla toisen kerran 23 min. Nyt Miika V. vapautti Joona Pussisen vasempaan laitaan. Sieltä keskitys takatolpalle, josta Jere Kähkönen tiputti päällä pallon takaviistoon Jere H. eteen ja peli 2-0 JIPPO:lle. Sitten ensimmäisen puoliajan kolmas maali nähtiin 31min. Nyt Jere H. vuorostaan vapautti Markus Swahnen pitkällä syötöllä läpi. Mape siirsi pallon maalivahdin edestä alanurkkaan. Tauolle mentiin 3-0 JIPPO:n johtaessa.
Toiselle puoliajalle pyrimme jatkamaan samanlaista pallonhallintapeliä. Vastustajalle ei anneta yhtään “siimaa”, eikä päästetä vastustajaa mukaan peliin. Tärkeää oli myös samalla saada maalinedustarikkeet pois ja sillä lähdettiin liikkeelle. Seuraava tilastomerkintä tuli 45 min. Joona P. taisteli itsensä maalialueelle, jossa hänet kaadettiin rankkarin arvoisesti. Joona itse ampui pilkun voimalla maalin kattoon 4-0 pojille. Sitten seuraava maali tuli 61 min. nyt Jere K. vapautti Joona P. läpi keskeltä ja 5-0 tosiasia. Seuraava maali oli taas hienon syöttöketjun ansiota. Jere K. syötti pitkän syötön toiselle laidalle Mapelle, joka syötti pallon maalin edustalle vapaana olevalle Jere H., joka teki näin pelissä hattrickin. Peli JIPPO:lle 6-0. Viimeisen maalin teki sitten Jere K. 75 min. ja peli oli taputeltu.
LOISTAVAA JÄTKÄT! HYVÄ PELI JA TÄRKEÄT PISTEET!
Nautitaan tästä tämä päivä ja palautellaan huomenna. Sitten homma jatkuu taas kovalla treenillä
ja la 26.9. klo 15:00 KPV Kokkolassa vastassa.