fbpx

JIPPOn harjoituskausi on käynnistymässä joulukuussa ja joukkueen kasaaminen on täydessä vauhdissa. Nyt haemme joukkueelle huoltajaa. Tarjolla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä JIPPOn edustusjoukkueen ytimeen ja osallistua ensi kauden JIPPO-tarinaan.

Tehtäviin valittavilla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa kokemusta, sillä perehdytämme huoltajan ja seuratyöntekijän toimenkuvaan. Tärkeintä on tahto ja kyky osallistua aktiivisesti joukkueen tapahtumiin viikoittain. Joukkueella on 4–6 joukkuetapahtumaa viikossa.

Huoltajana vastaat peleissä ja harjoituksissa joukkueen varusteista (peliasut, pallot, juomapullot, huoltolaukku, jne), toimit valmennuksena apuna sekä autat, kun pelaajille sattuu vammoja tai pienempiä kolhuja. Huoltajan teippaus- ja ensiaputaidot ovat eduksi, ja näihin tarjoamme tarvittaessa myös mahdollisuuden saada koulutusta. Katsomme isoksi eduksi, jos huoltajalla on ajokortti ja oma auto käytössä joukkueen tavaroiden välttämättömiin kuljetuksiin. Huoltajan työn lisäksi hoidat tarvittaessa myös muita ajankohtaisia seuratehtäviä toiminnanjohtajan ja johtokunnan ohjeistamana.

Huoltajalle maksetaan työstä palkkatuen mukainen korvaus. Tiedustelut työtehtävästä, lisätietoa palkkatuesta ja palkkatukikelpoisuudesta sekä työhakemukset:

Jouni Lehtimäki, Pokali
puh. 0503995508
jouni.lehtimaki@pokali.fi