JIPPO pelasi Kuopion Lippumäen hallissa kauden 2021 ensimmäisen harjoitusottelunsa Veikkausliigassa pronssia napannutta Kuopion Palloseuraa vastaan. Ottelu pelattiin suljettujen ovien takana 3x 30min peliajalla. Ottelu päättyi KuPS:n 2-0 voittoon Santeri Haaralan ja Viljami Aittokosken maaleilla. Molemmat joukkueet kierrättivät ottelun aikana kaikkia pelaajiaan, joten vaihtuvuus pelaajistossa ottelun aikana oli suurta.

JIPPOn päävalmentaja Jussi Leppälahti kommentoi kahden viikon harjoitusjakson päättänyttä ottelua seuraavasti.

– Ensimmäisellä puolituntisella meillä oli ongelmia avata KuPSin prässiä. Puolustimme etenkin omalla alueella silti ihan kohtalaisesti. Toisella kolmanneksella pallonhallintamme parani, mutta emme pystyneet viemään hyökkäyksiä vastustajan boksiin asti maalintekoalueille. Harmittavasti KuPS riisti hyvin jakson lopussa ja iski vastaiskusta maalin. Kolmannella kolmanneksella otimme pientä riskiä, mutta emme saaneet peliä tasoihin ja KuPS iski hyvin prässiämme vastaan ratkaisevan osuman. Pelissä oli paljon asioita, joita on treenattu. Näimme, mille tasolle meidän on pelaajina ja joukkueena kasvettava tämän kauden aikana. Opimme KuPS:lta paljon. Paljon on töitä tehtävänä, mutta tästä se työnteko on taas lähtenyt.

JIPPO jää nyt muutaman viikon mittaiselle omatoimijaksolle ja palaa harjoituskentälle maanantaina 4. tammikuuta. Lisää pelaajasopimuksia on tulossa, joista ensimmäinen julkaistaan huomenna sunnuntaina klo 12. Pysykääpä siis kuulolla!

JIPPOn kokoonpano KuPS:ia vastaan:

Jirko Sorsa, Erkka Oikarinen, Tommi Tainio, Jussi Tolonen, Topi Pasi, Markus Jalovaara, Tuomo Tolonen, Jens Harju, Jere Juurinen, Oskari Jansson, Nuutti Tykkyläinen, Juska Päivänurmi, Niko Niemeläinen, Jere Hiltunen, Jordi Lahnalakso, Joona Hiltunen, Jere Kähkönen, Miro Turunen, Impton Söderlund, Aleksi Nissinen ja Santeri Saarenkunnas.

Kuva Marko Pennanen