JIPPO nappasi upean vierasvoiton Kouvolan Susista ja venytti samalla tappiottomien otteluiden putken jo viiteen. Loppulukemat Kouvolassa kirjattiin lopulta selvästi JIPPO:lle maalein 3-0.
Ottelu alkoi vauhdikkaasti, sillä jo ensimmäisellä minuutilla Susilla oli hyvä paikka siirtyä ottelussa johtoon, mutta kotijoukkue ei onnistunut paikkaansa hyödyntämään. JIPPO sen sijaan iski seitsemännellä minuutilla: Miko Mäkirinne antoi hienon nousun päätteeksi hyvän keskityksen, ja Risto Kahelin viimeisteli illan ensimmäisen maalinsa.
JIPPO:n maalin jälkeen ensimmäinen jakso jatkui hienoisessa Susien hallinnassa, ja joukkue onnistui viljelemään paljon etenkin keskityksiä. JIPPO-maalilla Nathan Stockie pelasi totuttuun tapaan hyvän ottelun, ja onnistui hoitelemaan hänelle asti tulleet tilanteet erittäin hyvin. Niinpä puoliajalle siirryttiin JIPPO:n johtaessa 1-0.
JIPPO osui toistamiseen heti toisen jakson alussa. Asialla oli jälleen sama mies, Risto Kahelin, joka puski Olli-Pekka Saarisen keskityksestä JIPPO:n toisen maalin. Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin 71. minuutilla, kun Miko Mäkirinne upotti rangaistuspotkusta lukemiksi 3-0. Rangaistuspotkuun johtanutta tilannetta edelsi Roope Keskitalon hyvä nousu ja keskitys, jonka Susien puolustaja katkaisi kädellään.
Aivan ottelun loppuhetkillä koettiin vielä dramaattisia vaiheita, kun tunteet hieman kuumenivat puolin ja toisin. Lopulta viime hetkillä Aapi Helvelahti ajettiin kovan taklauksen seurauksena suoralla punaisella kortilla ulos, ja Helvelahti joutuu näin huilaamaan kaksi seuraavaa ottelua.
Seuraavan kerran JIPPO pelaa jo sunnuntaina Joensuussa, jossa vastassa on Klubi 04 Helsingistä. Ottelu käynnistyy klo 18:30, tervetuloa seuraamaan vieläko tappioton putki jatkuu!
JIPPO – Sudet 3-0 (1-0)
7′ 0-1 Risto Kahelin
54′ 0-2 Risto Kahelin
71′ 0-3 Miko Mäkirinne (rp.)
JIPPO: Nathan Stockie; Jere Simanainen, Aapi Helvelahti, Antti Åke, Roope Keskitalo; Segun Ikudehinbu; Aapo Makkonen (85. Teemu Hallikainen), Olli-Pekka Saarinen (90. Miika Vainikainen), Miko Mäkirinne, Jakeem Johnson; Risto Kahelin (72. Rony Huhtala)