JIPPO ja FC Blackbird pelasivat varsin hyvätasoisen kamppailun helteisellä Viitaniemen tekonurmella. Molemmat joukkueet puolustivat tarkasti, eikä maalitilanteilla juhlittu kummassakaan päässä. Lopulta pisteet jaettiin maalittomalla tasatuloksella.
FC Blackbird aloitti ottelun hieman terävämmin, mutta ensimmäisen jakson edetessä JIPPO pääsi paremmin ja paremmin otteluun kiinni. Blackbird sai pallon kertaalleen maaliinkin asti, mutta tilanne vihellettiin paitsioksi. JIPPO:n parhaat tilanteet syntyivät erikoistilanteista, mutta sekä Johannes Monosen että Topi Sormusen puskuyritykset painuivat ohi maalin.
JIPPO aloitti toisen jakson erittäin vahvasti, mutta menetti sen jälkeen pelin hallinnan Blackbirdille. Varsinaisia vaaranpaikkoja ei kuitenkaan JIPPO:n päädyssä nähty. JIPPO sen sijaan sai pallon kertaalleen ylärimaan saakka, kun Elias Tolvanen pääsi laukomaan suoraan ilmasta Nelson Appiahin keskityksestä. Lisäksi Monosella oli yksi puskutilanne kulmapotkusta, mutta sekin painui yli maalin. Niinpä pisteet jaettiin varsin oikeutetulla 0-0 -tuloksella.
Tulos tiesi sitä, että PK-37 on entistä vankemmin sarjan kärkipaikalla, JIPPO ja Blackbird jatkavat tasapisteissä sarjan kolmannella ja neljännellä sijalla, tosin Blackbirdillä on yksi ottelu vähemmän pelattuna. JIPPO kohtaa lauantaina Joensuussa juuri PK-37:n, ja tuosta ottelusta on ehdottomasti raavittava kolme pistettä. Ottelu käynnistyy Joensuun keskuskentällä klo 17.

FC Blackbird – JIPPO 0-0
JIPPO: Paavo Jarva; Aapi Helvelahti, Topi Sormunen, Johannes Mononen; Aapo Makkonen (75. Nelson Appiah), Olli Muttonen, Teemu Hallikainen (86. Eemi Porento), Tuukka Tiainen (71. Miika Vainikainen), Tuomo Tolonen (60. Jere Kähkönen); Markus Swahne (53. Antti Kuosmanen), Elias Tolvanen