JIPPO ja Kiffen eivät onnistuneet ratkomaan paremmuutta eilen Joensuussa, vaan pisteet tasattiin lukemin 1-1. Näin taistelu putoamisviivan tuntumassa jatkuu yhä erittäin tiukkana.
Kiffen oli ottelun ensimmäisellä jaksolla lievästi niskan päällä, ja siirtyikin ottelun 11. minuutilla johtoon Toure Cheikh’n maalilla. JIPPO pääsi otteluun mukaan tasoittamalla pelin 29. minuutilla. Maalintekijänä oli Jakeem Johnson, jolle maali oli jo kauden kymmenes. Hyvistä maalipaikoista huolimatta ottelussa ei nähty lisämaaleja, vaikka pallo kävi kahteenkin otteeseen JIPPO-maalin ylärimassa. Myös JIPPO:lla oli muutama erinomainen paikka johtomaalin tekemiseen, mutta loppulukemiksi jäi pistejako maalein 1-1.
Sarjatilanne on erittäin kimurantti, kun sarjaa on jäljellä kaksi kierrosta. JIPPO on edelleen varmalla säilyjän paikalla 29 pisteellään kaksi pistettä Kiffeniä edellä. Kiffen on sarjassa sijalla seitsemän ja vaarassa tippua, sillä neljän lohkon vertailussa pistekeskiarvoltaan huonoin 7. sijoittunut joukkue putoaa. FC Lahti Akatemia puolestaan on suoralla putoajan paikalla 26 pisteellä, eli kolme pistettä JIPPO:n perässä. Nämä joukkueet kohtaavat vielä viimeisellä kierroksella Joensuussa.
JIPPO pelaa toiseksi viimeisen ottelunsa ensi sunnuntaina Joutsenossa, jossa vastassa on Kultsu FC. Ottelu alkaa klo 16.

JIPPO – FC Kiffen 1-1 (1-1)
11′ 1-0 Toure Cheikh
29′ 1-1 Jakeem Johnson
JIPPO: Nathan Stockie; Nuutti Tykkyläinen, Aapi Helvelahti, Antti Åke, Roope Keskitalo; Aapo Makkonen (46. Miko Mäkirinne), Eetu Koistinen, Segun Ikudehinbu, Jakeem Johnson; Rony Huhtala, Risto Kahelin