JIPPO ja Pihlajalinna sopivat pääyhteistyökumppanuudesta!

Pihlajalinna jatkaa monivuotista yhteistyötään JIPPOn kanssa yhtenä pääkumppaneista 2+1 mallisella sopimuksella.

Pihlajalinna tarjoaa monipuolisia lääkäripalveluita niin yrityksille kuin yksityisillekin asiakkaille. Yrityksen 20-vuotias historia pitää sisällään vahvan laajentumisen koko Suomen kattavaksi terveyspalvelujen tarjoajaksi.

– Hienoa, että päästään jatkamaan pitkään jatkunutta yhteistyötä vielä entistä laajemmin pääyhteistyökumppanuustasolla. JIPPO on urheilullinen ja ammattimainen seura, joten odotan innolla, mitä tuleva yhteistyö mahdollistaa ensi kaudella ja tulevina vuosina, kertoo urheiluklinikan vastuuhenkilö, fysioterapeutti Jonna Lehtomaa.

– JIPPO tekee hienosti tärkeää yhteiskuntavastuullista työtä esim. Tekoja-kampanjan parissa sekä on urheilullisesti menestyvä seura Pohjois-Karjalassa. Yhteistyön myötä saadaan Pihlajalinnalle positiivista näkyvyyttä tällä alueella.

– JIPPOn kanssa yhteistyössä toteutuu erityisesti yhteistyökumppanuus. Yhdessä tehdään töitä kumppanuuden kehittämiseksi ja seuran puolelta tulee hyviä ideoita. Meillä on tarjota edustusjoukkueelle kattavat urheiluklinikan palvelut vammojen tai tapaturman sattuessa sekä JIPPO on ollut aina hienosti sitoutunut yhteistyöhön käyttämällä palveluitamme.

– Sitoutumisesta kertoo myös se, että olemme sopineet uudesta yhteistyön muodosta. Uuden Pihlajalinna bonussopimuksen myötä kaikki seuran jäsenet perheineen sekä myös kannattajat voivat liittyä Bonukseen ja kerryttää Pihlajalinnan palveluita käyttämällä bonusta JIPPOlle. Käytännössä kyse on siis varainhankinnasta seuralle. Odotan innolla millaisen vastaanoton tämä saa seurassa ja kannattajissa, päättää Lehtomaa.

JIPPOn toiminnanjohtaja & pelaaja Timo Tahvanainen on innoissaan pitkään jatkuneen yhteistyön laajenemisesta pääyhteistyökumppanitasolle.

– Löysimme neuvotteluissa nopeasti yhteisen sävelen, joka palvelee molempia osapuolia entistä paremmin. Pihlajalinna näkyy monipuolisesti seuran eri toiminnoissa ja meidän pelaajat saavat tuttua nopeaa hoitoa ikävissä loukkaantumistilanteissa, mikä on meille erittäin tärkeää.

– Aiempien kokemuksien puolesta voin suositella Pihljalinnan palveluita kaikille JIPPOlaisille. Nyt kun olemme vielä mukana Pihlajalinnan Bonus-ohjelmassa, kaikkien JIPPOn Pihlajalinna Bonusohjelmaan rekisteröityneet kerryttävät yhteistyösummaa eli tuette Pihlajalinna käynneillä samalla JIPPOn seuratoimintaa. Liittyminen on vaivatonta ja ilmaista, joten pienet teot voivat tehdä ison hyödyn seuralle, kunhan JIPPOlaiset saadaan aktivoitua liittymään Bonusohjelmaamme.

Bonusohjelmasta löydät lisätietoja täältä:
http://jippo.fi/keraa-seuralle-r…t-pihlajalinnaan/