JIPPO jatkoi valmistautumistaan kuukauden kuluttua alkavaan Kakkoseen Kouvolassa Susien vieraana. JIPPO joutui ottelussa vajaalle jo puolen tunnin kohdalla, kun Antti Åke sai hieman kyseenalaisesti toisen varoituksensa. JIPPO taisteli vajaalla kohtalaisen hyvin, ja lopulta maalit tasattiin lukemin 1-1.
Ensimmäinen jakso eteni JIPPO:n osalta hieman hermostuneesti, eikä maalipaikoille juuri päästy. Susien hyökkäyksistä puuttui myös viimeinen silaus, eikä vaaranpaikkoja nähty JIPPO:nkaan maalilla. Åken ulosajon jälkeen Sudet otti ottelun hallinnan selvemmin itselleen, mutta JIPPO selvitti hyökkäykset kohtalaisen helposti.
Toinen jakso erittäin liukkaalla tekonurmella eteni pitkälti ensimmäisen kaltaisena, mutta Sudet onnistui luomaan muutamia vaarallisia paikkoja, joista yksi tuotti tulosta 65 minuutin kohdalla. Pallo luiskahti hieman epäselvässä tilanteessa Susien hyökkääjälle, joka Nathan Stockien hyvästä vastaantulosta huolimatta sai siirrettyä pallon JIPPO-maaliin.
Pitkään näytti siltä, että Sudet korjaavat ottelusta voiton, mutta ottelun loppuhetkillä JIPPO piristyi ja onnistui saamaan painetta Susien maalille. Viime hetkillä JIPPO:lle tuomittiin kulmapotku, ja maalineduskahakassa Susien pelaajalla pimeni. Hän löi Aapi Helvelahtea kasvoihin, ja sai ansaitun suoran punaisen. Miko Mäkirinne toimitti tilanteesta tuomitun rangaistuspotkun varmasti maaliin, johon ottelu myös päättyi. Näin maalit tasattiin tuloksella 1-1.
Seuraavan kerran JIPPO pelaa kiirastorstaina Joensuussa, jossa klo 15 alkavassa ottelussa vastassa on AC Kajaani. Ottelu pelataan joko Mehtimäellä tai Koillispuistossa, ottelupaikka varmistuu alkuviikosta.

Sudet – JIPPO 1-1 (0-0)
65′ 1-0 Sudet
90+3′ 1-1 Miko Mäkirinne

JIPPO: Nathan Stockie; Teemu Hallikainen, Antti Åke (30. v+v=ua), Aapi Helvelahti, Tuomo Tolonen; Miika Vainikainen; Aapo Makkonen, Miko Mäkirinne, Olli-Pekka Saarinen (70. Markus Swahne), Eemi Porento; Kristian Levy (46. Rony Huhtala)
Vaihdossa: Cristian Pandelescu, Jere Simanainen, Aapo Huittinen