fbpx

JIPPO on jo vuosien ajan tehnyt seurana arvojensa mukaisesti erilaisia yhteiskuntavastuullisia tekoja. Yksi tämän vuoden yhteiskuntavastuullisista tempauksista toteutetaan nyt syksyllä, kun JIPPO jakaa yhdessä Savon Voiman kanssa 50 jalkapalloa Joensuun alakouluille väli- ja liikuntatuntien käyttöön. Joensuussa on yhteensä 24 alakoulua.

“Kuulimme huhun että kouluilla on jatkuva tarve uusille palloille. Huhu pitikin paikkansa, joten yhdessä Savon Voiman kanssa päätimme toimia ja jakaa palloja koulujen käyttöön. On ensiarvoisen tärkeää, että liikkumista ja leikkimistä kouluilla edistetään ja tunnetusti pallo on yksi parhaista leikkivälineistä, joka saa porukan liikkeelle”, toteaa JIPPOn toiminnanjohtaja ja pelaaja Timo Tahvanainen.

“Osana tempausta päätimme haastaa muutaman JIPPOn edustusjoukkueen pelaajan kanssa Nepenmäen koulun oppilaat pienpeleihin. Hauska pelit saatiin aikaan, josta nautittiin me pelaajat ja ilmeistä päätellen myös Nepenmäen koulun osallistuneet oppilaat”, Tahvanainen nauraa.

”Savon Voiman yhteistyökumppanuuksissa on jo kauan ollut yhtenä pääkohteena lasten ja nuorten harrastustoiminnan ja erilaisten aktiviteettien tukeminen.  Joensuuhun tulimme merkittäväksi energia-alan toimijaksi vuoden 2020 alusta ja koronan takia vasta tänä vuonna on ollut käytännössä mahdollista solmia yhteistyökuvioita myös täällä. Pallotempaus on hyvä esimerkki tähän kohderyhmään toteutetusta toimenpiteestä. Lisäksi Jippo toimii tässä aktiivisena käytännön toteuttajana, joten siksi tähän oli helppo lähteä mukaan”, kertoo markkinointipäällikkö Ari Holopainen Savon Voimalta.