Jippo pelasi kauden toiseksi viimeisen kotiottelunsa lauantaina Joensuun Keskuskentällä Mikkelin Pallokissoja vastaan. Ottelu päättyi Jipon oikeutettuun kotivoittoon lukemin 3-0 (2-0). Jipon maalit tekivät ensimmäisellä jaksolla Miika Vainikainen ja Timo Tahvanainen, sekä toisella jaksolla Markus Swahne. Ottelua seurasi 218 katsojaa.
Ensimmäisen jakson alussa Jipolla oli lentokeli, sillä joukkueen peli oli vapautunutta ja hyökkäysvoittoista; ehkä jopa kauden parasta peliä. Etenkin oikealta laidalta tulleet hyökkäykset päätyivät Aleksi Nissisen, Miika Vainikaisen ja Miko Mäkirinteen toimesta alituiseen vastustajan linjan taakse. Näistä yksi tuotti tulosta ajassa 10 minuuttia, kun Nissinen puhkaisi pienellä syötöllään Vainikaisen nokikkain vastustajan maalivahti Tatu Österlundin kanssa. Vainikainen sijoitti kauden ensimmäisellään pallon varmasti maalin takakulmaan. Jipon vahvat otteet jatkuivat myös maalin jälkeen. Ajassa 30 minuuttia Jippo sai kulmapotkun oikealta ja pallon taakse asettui vasenjalkainen Timo Tahvanainen. Katsomosta tulleen entisen Jippo-pelurin Jussi Harisen vinkin seurauksena Tahvanainen päätyi yrittämään kulmaa suoraan sisään. Laukaus onnistui ja painui maalivahdin käsien kautta maaliin. Syöttöpiste menee siis katsomon puolelle, kiitos!
Toinen jakso oli selkeästi tasaisempi, mutta ei Jipolla ollut siltikään suurta hätää Mikkeliläisten hyökkäysten kanssa. Hyökkäykset tulivat järjestään vasemman laidan Isaac Kannahin kautta, mutta Ville Teräsranta Jipon oikeana puolustajan hoiti tilanteet kunnialla. MiPK sai ottelussa yhden kunnon maalipaikan, kun liian pieneen näpertelyyn sortuneen Jipon linja puhkaistiin ja vieraiden kapteeni Tuomas Koppelomäki pääsi yrittämään maalintekoa, mutta Jipon maalilla neljässä edellisessä ottelussa jo kolmannen nollapelinsä pelannut Jirko Sorsa sai torjuttua jalallaan tilanteen kulmaksi. Jippo ratkaisi ottelun lopullisesti lisäajalla, kun etenkin hyökkäyssuuntaan vahvan ottelun pelannut Tahvanainen syötti vaihdosta sisään tulleen Markus Swahnen rangaistualueelle. Swahne haastoi vieraiden puolustusta kahden harhautuksensa myötä ja sijoitti pallon komeasti maalin etukulmaan. Ottelu päättyi tämän jälkeen.
Jippo oli hyvän treeniviikkonsa päätteeksi latautunut pelaamaan kauden parhaan ottelunsa. Kokonaisuutena se ei ehkä sitä ollut, mutta ottelun alku ja lopputulos kylläkin. Tämä voitto nosti Jipon pistesaaliin nyt 28:aan pisteeseen ja sijoituksen kuudenneksi. Keskikentän keskellä Jipon parhaana palkitun Tommi Tainion ohella vahvan ottelun pelannut Sauli Kettunen sai kauden neljännen varoituksensa ja on näin poissa Jipon seuraavasta ottelusta. Jipon seuraava ottelu on vasta kahden viikon päästä vieraissa Laajasalon Palloseuraa vastaan. Seuraava viikonloppu vietetään sarjassa taukoa muiden joukkueiden osalta, mutta FC Vaajakoski ja Nurmijärven Jalkapalloseura pelaavat keskinäisen rästipelinsä. Tästä on hyvä jatkaa, sillä olemmehan ensimmäistä kertaa tällä kaudella VOITTOPUTKESSA!

Avaus:

Vaihdot:
73´ Miika Vainikainen -> Teemu Hallikainen
87´ Aleksi Nissinen -> Markus Swahne