JIPPO joutui lopulta tekemään täyden päivätyön JoPS:n kanssa selvitäkseen jatkoon Respect Suomen Cupissa. Runsaslukuisen yleisön edessä pelatussa ottelussa JIPPO:n ensimmäisellä puoliajalla hankittu turvallisen tuntuinen 4-1 -johto muuttui toisella jaksolla jo tasatulokseksi 4-4, mutta Eetu Koistisen lisäajalla tullut maali toi lopulta JIPPO:lle jatkopaikan.
JIPPO hallitsi ensimmäistä jaksoa melko selvästi, ja siirtyi ottelussa johtoon jo ensi minuuteilla maalinteossa heti debyyttiottelussaan onnistuneen Elias Tolvasen maalilla. Lisää seurasi vain hetkeä myöhemmin, kun Eetu Koistinen lisäsi JIPPO-johdon jo kahteen maaliin. Tässä olivatkin ottelun kaikki normaaleista pelitilanteista syntyneet maalit, sillä Areenan pienellä kentällä loput syntyivät kulmapotkujen, sivurajaheittojen tai vapaapotkujen jälkitilanteista. Ensimmäisellä jaksolla nähtiinkin vielä kolme maalia, kun JoPS:lta onnistui Jarno Ruisniemi, ja JIPPO:lta Johannes Mononen ja Antti Kuosmanen.
Ensimmäisen jakson jälkeen näytti selvältä, että JIPPO etenee ottelusta helposti jatkoon. Pelin ote kääntyi kuitenkin väistämättä kohti JIPPO-päätyä, ja varsinkin Hans Ekroos oli tänään erikoistilanteissa kotijoukkueelle liian paha pideltävä. Lisäksi JoPS alkoi voittaa kaksintaisteluja joka puolella kenttää, ja hivuttautui maali kerrallaan lähemmäs JIPPO:a. Lopulta muutama minuutti ennen loppua JoPS tasoitti ottelun, ja rangaistuspotkukilpailu näytti vääjäämättömältä. JIPPO sai kuitenkin viime hetkillä sivuvapaapotkun, jonka Koistinen jatkoi maaliin. Näin JIPPO onnistui kuin onnistuikin voittamaan ottelun ja selvisi jatkoon cupissa.
Näin JIPPO:n cup-taival jatkuu, vaikka peliesitys jättikin paljon toivomisen varaa. Kauden alkuun on kuitenkin vielä paljon aikaa, ja joukkue osoitti pystyvänsä voittoon tiukassa paikassa. Respect Suomen Cupin 3. kierros pelataan aikavälillä 1.-21.2., ja se arvotaan 28.1.

JoPS – JIPPO 4-5 (1-4)
JIPPO: Eetu Koistinen 2, Elias Tolvanen, Antti Kuosmanen, Johannes Mononen
JoPS: Hans Ekroos 2, Jarno Ruisniemi, Tuomas Kortelainen

Kokoonpano: Paavo Jarva; Jere Simanainen, Tuomo Tolonen, Saku Kuure, Nelson Appiah; Aapo Makkonen, Johannes Mononen, Eetu Koistinen, Teemu Hallikainen; Antti Kuosmanen (54. Markus Swahne), Elias Tolvanen