Jippo selvitti tiensä Regions` Cupin kolmannelle kierrokselle kaatamalla paikalliottelussa SC Riverballin luvuin 0-2 (0-1). Jipon maalintekijöinä kunnostautuivat Teemu Hallikainen ja Abdirahman Abdalle. Ottelu pelattiin Koillispuiston tekonurmella mukavan keväisisissä olosuhteissa ja 162 katsojaa näkivät loppujen lopuksi suhteellisen selkeän pelin punapaitojen hyväksi.
Ensimmäinen jakso eteni Jipon hallitessa peliä alun molemminpuolisen räiskimisen jälkeen. Jippo piti palloa Riverballia enemmän ja saikin luotua sen kautta painetta vastustajan maalille lukuisia kertoja. Varsinaisia torjuntoja ei kuitenkaan Antti Jäntille kertynyt, vaikka etenkin oikealta laidalta päästiin etenemään hyvin keskityspaikoille. Jipon ensimmäinen maali syntyi 31 minuutin kohdalla, kun oikealla laidalla Nelson Appiah murtautui rangaistusalueen nurkalle syöttäen pallon maata pitkin kuudentoista rajalle. Teemu Hallikainen tuli vahvasti palloon ja siirsi vasemman jalan sijoituksellaan Jipon varmasti maalin johtoon. Riverball ei päässyt hätyyttelemään Jipon maalia ensimmäisen jakson aikana, joten tauolle siirryttiin maalin johdossa.
Toinen jakso lähti käyntiin hieman tasaisemmin, ja säilyi tasaisempana läpi jakson. Jippo kuitenkin hallitsi kenttätapahtumia ja liikutteli palloa välillä mukavasti, mutta ajoittain menetti sen myös turhaan liian hätäisten ratkaisujen myötä. Riverball siirsi maalin takaa-ajoasemassa hyökkäykseen lisää miehiä, mutta Paavo Jarvalle ei kertynyt ottelussa kuitenkaan yhtään torjuntaa hyvin pelanneen puolustuksen takana. Jippo sai otteisiinsa lisää virtaa toisen jakson loppupuolella vaihdosta sisään tulleiden Aleksi Nissisen ja Abdirahman Abdallen myötä. Sama kaksikko onnistuikin järkkäämään ottelun lopullisesti ratkaisseen Jipon toisen maalin ajassa 82 minuuttia. Ensimmäisen virallisen ottelunsa Jippo-paidassa pelannut Zakaria Abahassine vapautti Nissisen oikealta laidalta puollittain läpi ja Nissinen jatkoi pallon vielä tyylikkäästi vasemmalle laidalle nousseelle Abdallelle. “Abella” olikin helppo työ laittaa pallo tyhjään maaliin ja sinetöidä Jipolle jatkopaikka.
Joukkueen leirissä oltiin yhtä mieltä siitä, että pystymme joukkueena parempaan ja niin pitääkin. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa, sillä voiton myötä ottelusta jäi ehdottomasti hyvä maku ja tietenkin se kaikista tärkein eli jatkopaikka Regions` Cupin kolmannelle kierrokselle. Seuraava kierros on jo arvottu ja vastustaja tulee olemaan Itä-Suomen Nelosessa pelaava Toivalan Urheilijat. Ottelu ToU:ta vastaan on Jipon kotiottelu ja se tulee pelata 14.5 mennessä. Jippo ilmoittaa ottelun ajankohdasta ja pelipaikasta heti niiden varmistuttua.

Avaus: Jarva (MV); Helvelahti, Sormunen, Åke (C); Mäkirinne, S. Kettunen; Hallikainen, Abahassine, Appiah (varoitus 55min.); Sjöblom (Nissinen 70min.), Tolvanen (Abdalle 77min.).
Vaihdossa: Ikonen (MV), T. Tolonen, T. Kettunen, Pussinen, Niemeläinen