JIPPO haki vierasottelussa sarjakärjeltä ansaitun tasapeli-pisteen
JIPPO matkasi sunnuntaina Joutsenoon, jossa vastaan asettui paikallinen Kultsu FC.
Ottelu alkoi hienoisessa Kultsun hallinnassa, mutta kumpikaan joukkue ei saanut luotua vaarallisia paikkoja. Ensimmäisen puoliajan kääntyessä jo loppua kohden, nähtiin koko pelin kyseenalaisiin tilannne. Jakeem Jonhson pelattiin puolittaiseen läpiajoon oikealta laidalta, maalivahti tuli vastaan ja kaatoi Jack:n juuri ratkaisevalla hetkellä ennen laukausta. Tuomari ei kuitenkaan nähnyt tilanteessa rikettä ja näin ottelu jatkui 0-0 tilanteessa. Näissä numeroissa siirryttiin myös puoliajalle.
Puoliajalla kumpikaan joukkue ei suorittanut pelaajavaihtoja. JIPPO jatkoi pirteällä ilmeellä myös toisen jakson. Puolustussuuntaan muoto pysyi kasassa huomattavasti paremmin kuin aikaisemmissa otteluissa eikä Kultsu saanut luotua yhtään vaarallista tilannetta JIPPO:n maalille.
Jälleen kerran pirteästi esiintynyt Rony Huhtala pääsi kertaalleen vielä nokikkain Kultsun maalivahdin kanssa, mutta tällä kertaa palkinto jäi kuitenkin puuttumaan.
Ottelu päättyi 0-0 lukemiin ja näin Joensuuhun mukaan sarjakärjeltä lähti 1 piste.
“Lupaavia herättävä esitys nuorelta joukkueeltamme, josta ei tänään heikkoa lenkkiä löytynyt ja jokainen pelaaja taisteli kentällä suurella JIPPO-sydämmellä. Ottelun tilanteisiin nähden olisimme ansainnut ottelusta täydet kolme pistettä. Olen ylpeä joukkueen esityksestä.” , toteaa päävalmentaja Mark Dziadulewicz.
Seuraava ottelu pelataan tulevana perjantaina 12.6 klo 18.30, kun Joensuun keskuskentällä vastaan asettuu FC. Lahti-Akatemia.