Jippo jatkoi kotiotteluitaan helatorstaina aurinkoisissa olosuhteissa Mikkelin Palloilijoita vastaan. Ottelu päättyi 413 katsojan edessä Jipon voittoon lukemin 2-0 (1-0). Jipon maalit tekivät ensimmäisellä jaksolla Teemu Hallikainen ja aivan ottelun lopussa Miko Mäkirinne.
Ensimmäinen jakso alkoi tasaisesti molempien joukkueiden kierrätellessä palloa vuorotellen melko alhaalla omilla puoliskoillaan. Jippo koki ensimmäisen takaiskun, kun Jere Kähkönen sai tällin naamaansa ja hänet jouduttiin vaihtamaan jo 22 minuutin pelin kohdalla. Ajassa 32 minuuttia Jippo teki ottelun ensimmäisen osuman, kun Kähkösen korvannut Aleksi Nissinen käynnisti Hallikaisen kanssa hyökkäyksen vasemmalta. Peli käännettiin oikean laidan kautta maalilla, jossa Zakaria Abahassine ja Mäkirinne tyylittelivät Hallikaiselle vapaan paikan tällätä pallo maalin oikeaan alakulmaan. Tämän jälkeen Jippo otti jakson lopun hallinnan itselleen, mutta maaleja tai hyviä maalipaikkoja ei kummassakaan päässä nähty.
Toinen jakso oli kotijoukkueen osalta huonompi, mutta peli voitaneen silti tulkita melko tasaiseksi. MP sai luotua ottelussa yhden laadukkaan maalipaikan, jossa Jipon kapteeni Antti Åke liukui pallon epäonnisesti suoraan maalipaikalle puolustuslinjan selustaan. Jipon parhaana palkittu maalivahti Jirko Sorsa jatkoi kuitenkin vahvoja otteitaan hoitamalla tilanteen jämäkällä jalkatorjunnalla. Jippo vaihtoi toisella jaksolla Hallikaisen ja hieman loukkaantuneen Sauli Kettusen ulos, joita korvaamaan kentälle astelivat hyvin sisään tulleet Iiro-Pekka Naakka ja Nelson Appiah. Aivan ottelun viimeisillä sekunneilla Mäkirinne hyödynsi MP:n maalivahti Sammy Ndjockin tötöilyn ja pääsi puskemaan ylärimasta kimmonneen paluupallon päällään maaliin. Ennen tätä maalia MP loi näennäistä painetta Jipon maalille, mutta Jippo selvitti kaikki tilanteet kunnialla.
Ottelu oli kokonaisuudessaan tasainen, joten Jipon voittoa voidaan pitää erittäin hyvänä suorituksena. Tämän kaltaiset ottelut tulee jatkossakin saada käännettyä itselle, jotta pistetiliä voidaan kartuttaa tasaisesti. Jipon onnistujina olivat vahvasti ajoittain vasemmalla pelannut Hallikainen, sekä koko puolustuslinja viimeisenä lukkonaan maalivahti Sorsa. Myös Nissinen ja Abahassine tekivät ylhäällä arvokasta työtä toisella jaksolla. Toisin sanoen – koko joukkueelta voiton arvoinen suoritus. Tästä on hyvä jatkaa kohti härkäviikon viimeistä koitosta, joka pelataan jo sunnuntaina Keravalla Pallokerho Keski-Uusimaata (PKKU) vastaan.
Marko Pennasen kuvia ottelusta löydät täältä.
Avaus:

Vaihdot:
22´ Jere Kähkönen -> Aleksi Nissinen
75´ Sauli Kettunen -> Iiro-Pekka Naakka
75´ Teemu Hallikainen -> Nelson Appiah