Jipon lauantai käynnistyi Joensuu Areenalta tänään mukavasti jo klo 5.30, sillä vierasottelu Kouvolan Susia vastaan vihellettiin käyntiin klo 11.30. Jippo vei ottelun nimiinsä kaksijakoisen, mutta loppujen lopuksi selkeiden kenttätapahtumien hallinnan jälkeen lukemin 1-3 (0-2). Jipon maalit merkattiin ensimmäisellä jaksolla Miika Vainikaiselle ja Zakaria Abahassinelle, ja toisella jaksolla Irakli Sirbiladzelle. Susien kavennuksen teki vapaapotkusta Joona Raatikainen.
Ottelu alkoi lievällä Susien hallinnalla, joka johtui kotijoukkueen hyvän otteen lisäksi Jipon kehnosta pallollisesta pelistä. Sudet sai muutamia hyviä hyökkäyksiä, mutta todelliset maalipaikat jäivät puuttumaan. Ottelun ensimmäinen osuma nähtiin, kun Sirbiladze pelattiin oikealta puolittain läpi ja hän syötti pallon takatolpalle hyvän juoksun tehneelle Vainikaiselle. Vainikainen sijoitti pallon tyylikkäästi verkkoon ja vei Jipon johtoon. Tämän jälkeen kenttätapahtumat alkoivat kääntyä Jipolle ja etenkin pallollinen peli parani alakerran kierrätyksen myötä huomattavasti. Pidemmät hyökkäykset ja pelin kääntäminen toivat Jipolle lisää tilanteita, mutta ei lisämaaleja. Sudet pääsi kertaalleen kokeilemaan rangaistusalueen sisältä epäonnistuneen alakerran purun jälkeen Jipon maalivahti Jirko Sorsan osaamista, mutta Sorsa veti tilanteessa pidemmän korren. Aivan jakson lopussa nopean keskialueen vapaapotkun jälkeen oikealla laidalla vahvan ottelun pelannut Aleksi Nissinen syötti Abahassinen vasemmalta läpi, josta hän sijoitti pallon varmasti ohi vastaan tulleen Susien maalivahti Miska Ekin.
Toinen jakso alkoi ensimmäisen jakson loppupuoliskon kaltaisella Jipon hyvällä otteella. Pallo liikkui mieheltä toisella ja myös puolelta toiselle. Pelin kääntäminen aukaisi säännöllisesti kotijoukkueen pakettia ja ajoi Sudet puolustamaan melko alhaalta. Jipon kolmas maali syntyi, kun Susien prässi purettiin pitkän syöttöketjun päätteeksi. Jere Kähkönen ja Nissinen juonivat vasemmalta maalipaikan, josta Sirbiladze viimeisteli pallon varmasti maaliin. Maalin syöttäjänä toimi jälleen Nissinen. Sudet kavensi ottelun suorasta vapaapotkusta, kun Joona Raatikaisen ampuma vapaapotku muutti Jipon pelaajasta suuntaa ja painui ohi voimattoman Jipon maalivahti Sorsan. Ottelun loppu ei ollut Jipolta pelikurin puolesta enää niin yhtenäistä kuin valtaosa ottelusta, mutta Sudet ei päässyt kuitenkaan enää maalipaikoille ja ottelu päättyi lukemiin 1-3.
Kokonaisuudessaan ottelusta jäi Jipolle hyvä maku, sillä ensimmäisen puoliajan jälkimmäinen puolisko ja toisen puoliajan ensimmäinen puolisko olivat sitä peliä, mitä Jippo pystyy tällä hetkellä esittämään. Ottelun alku ja loppu taas eivät olleet sitä, mitä joukkue halusi, joten ehjästä ysikympistä ei voida puhua. Voittoa haettiin ja voitto saatiin. Ottelussa Jipon pelaajista esiintyivät edukseen etenkin Sribiladze sekä laidoilla pelanneet Vainikainen ja Nissinen. Jippo jatkaa otteluitaan pääsiäismaanantaina vieraissa FC Vaajakoskea vastaan.
Avaus: Sorsa; Helvelahti, T. Kettunen (J. Tolonen), Åke; Vainikainen (Naakka), Tainio, S. Kettunen, Nissinen (T. Tolonen); Abahassine; Sirbiladze, Kähkönen. Vaihdossa: Jarva