JIPPO kehittää ottelutapahtumiansa katsojalähtöisesti – kerro sinun mielipiteesi

Viimeinen ottelu Kurkimäen Kisaa vastaan päättyi näihin tunnelmiin. Kuva: Vesa-Pekka Reponen.

Jipon ottelut ovat kauden 2017 osalta paketissa, mutta seura haluaa jatkaa toiminnan kehittämistä tulevaisuutta varten. Yksi iso kehittämiskohde on seuran kotiottelutapahtuma, johon ei aikaisemmin ole pystytty keskittymään kovinkaan tarkasti. Nyt tähän halutaan kuitenkin tehdä muutos!

Ottelutapahtuman kehittämiseksi seura toteuttaa nettikyselyn, jossa haluamme kuulla sinun mielipiteesi ja ajatuksesi katsojana mielenkiintoisesta ottelutapahtumasta. Ottelutapahtumaa tullaan kehittämään seuran resurssien puitteissa ja mahdollisesti yhteistyökumppaneiden avustuksella juuri tämän kyselyn vastausten pohjalta, joten vastauksesi on meille tärkeä! Kyselyn lopputuloksena rakennamme siis katsojiemme näköisen ottelutapahtuman, jossa sinun ja muiden katsojien toiveet ja mielipiteet on oikeasti otettu huomioon.

Kysely on tarkoitettu kaikille yli 15-vuotta täyttäneille Jipon edustusjoukkueen otteluissa vähintään kerran kaudella 2017 käyneille katsojille. Aikaa kyselyn täyttämiseen menee vastauksista riippuen noin 10-20 minuuttia. Kiitoksena käyttämästäsi ajasta arvomme vastaajien kesken JIPPO kausikortin kaudelle 2018,  kaksi vapaavalintaista fanituotetta (lippis, huivi, pipo) ja kaksi Dollyn aterialahjakorttia. Kyselyyn pääset vastaamaan tästä linkistä.